Belediye Başkanı yeğenini vurdu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Haziran 2007 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Karadayı Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Ömer Gürler, yörük şenliği sırasında tartıştığı yeğeni Abdullah Yaşlı'yı tabancayla ateş edip yaraladı.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Karadayı Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı 47 yaşındaki Ömer Gürler, yörük şenliği sırasında tartıştığı 26 yaşındaki yeğeni Abdullah Yaşlı'yı tabancayla ateş edip yaraladı.

Isparta'nın Aksu İlçesi Anamas Yaylası'nda haftasonu düzenlenen Karakoyunlu yörüklerinin şenliği kanlı bitti. İddiaya göre, Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki Karakoyunlu Yörükleri Yaşatma Derneği tarafından Isparta'da düzenlenen şenlikte, teyzesinin oğlu Abdullah Yaşlı ile tartışan Serik'in Karadayı Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Ömer Gürler, bir anda tabancasına el attı. Yeğenine 1 el ateş eden Başkan Gürler daha sonra şenlik alanını terk etti. Göğsüne kurşun isabet eden yeğen Yaşlı ise şenliğe katılan vatandaşlar tarafından Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı yeğen ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Serik'te emlakçılık yapan Abdullah Yaşlı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Bu arada, olay yerinden kaçan Ömer Gürler de bir süre sonra Isparta İl Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. İfadesi alınan ve yaralama olayıyla ilgisi olmadığını söyleyen Başkan Gürler, savcılığın talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Abdullah Yaşlı ise Başkan Gürler'den şikayetçi oldu.

2004 yılındaki yerel seçimlerde 773 oy olarak CHP'den Karadayı Belediye Başkanı seçilen Ömer Gürler, geçen yılın Haziran ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle AKP'ye geçtiğini açıklamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber