Yalova Valiliği'nden sıcak tatili

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Haziran 2007 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)

Yalova Valiliği aşırı sıcaklar nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, kronik rahatsızlığı bulunan ve hamile olan personelin iki gün idari izinli sayılmasına karar verdi.

Vali Yardımcısı M. Özay Peker tarafından dün akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün genelgeleri ve Yalova Valiliği Meteoroloji İstasyonu Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporunun İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından değerlendirilip, Yalova genelinde bazı tedbirler alındığını belirtildi.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında memur, işçi ve diğer pozisyonlarda çalışan her statüdeki görevlilerden kronik hastalığı olanlar, özürlüler, hamileler 27- 28 Haziran'da idari izinli sayılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında açık havada çalışanların 27- 28 Haziran'da çalışma şartları ve çalışma saatleri kurum amirlerince yeniden düzenlenecek.

Vali Yardımcısı Peker, bu tarihlerde kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için kurum amirlerince yeterince personel görevlendirilerek gereken tedbirler alınacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber