Pizzacı müdür, kuryesini evlilikten vazgeçmesi üzerine öldürmüş

Tekirdağ'da pizzacıda müdür olan Filiz Kızıldere ifadesinde kendisiyle birlikte olan kurye Sönmez'i evlilikten vazgeçtiği için öldürdüğünü iddia etti

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 08 Ocak 2019 08:05, Son Güncelleme : 08 Ocak 2019 08:20
Pizzacı müdür, kuryesini evlilikten vazgeçmesi üzerine öldürmüş

Çerkezköy ilçesinde bir pizzacıda vardiya müdürü olarak çalışan Filiz Kızıldere (24), aynı işyerinde kurye olarak çalışan Mehmet Sönmez (26) ile bir süre duygusal ilişki yaşadı. Ancak daha sonra ikilinin arası açıldı. Pazar gecesi mesaiden çıkan ikili, caddede yürüyerek ilişkileri ile ilgili konuşmaya başladı.

Tartışma çıkınca da Kızıldere yanında taşıdığı tabanca ile Sönmez'i vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Bu sırada Kızıldere başına silah dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Gelen polis ekiplerinin ikna çabasıyla intihar girişiminden vazgeçen Kızıldere, silahını vererek teslim oldu.

Sönmez ise sağlık ekiplerini yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızıldere, ifadesinde "Mehmet ile 9 ay birlikte çalıştık ve sevgili olduk. Evlenme vaadiyle birliktelik yaşadık. Ancak Mehmet beni bıraktı ve bu olayı iş çevresine de yaydı. Benim namusuma dil uzattı. Bundan dolayı İstanbul'dan aldığım tabancayı yanıma getirdim" dediği öğrenildi. Kızıldere tutuklandı.

Fırat KESKİNKILIÇ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber