Tetikçi internet sitesine Eğitim Bir Sen'den sert eleştiri

Eğitim Bir Sen, kirli işlere bulaşan, tetikçilik yapan ve Bakan değişimine rağmen yerine koltuğunu koruyan, site sahibi MEB daire başkanı hakkında sert bir açıklama yayımladı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 10 Ocak 2019 18:49, Son Güncelleme : 10 Ocak 2019 18:59
Tetikçi internet sitesine Eğitim Bir Sen'den sert eleştiri

Eğitim Hizmet kolunda yetkili Eğitim Bir Sen, MEB'de daire başkanı olmasına rağmen, iftira atarak, tetikçilik yaparak aynı zamanda iki internet sitesi yöneten kişiyle ilgili sert bir açıklama yayımladı.

Eğitim Bir Sen Başkanvekili Latif Selvi tarafından yapılan açıklamada "Anlaşılan bugünlerde bazı mahfillerde birkaç kafadarla pişirdiğiniz gündemle kendinizce uzun vadeli hesaplar peşindesiniz. Ne yakın vadede ne de uzak vadede bu kafadarların bizden koparacağı tek bir toz zerresi dahi yoktur." denildi.

Tetikçi internet sitesi, Şubat ayında yapılacak Eğitim Bir Sen 6. Olağan Genel Kongresi seçimlerinde, sendika yönetim kurulu üyeliğine yönelik operasyonel bir haber yayımlamıştı.

İşte Latif Selvi'nin açıklamaları:

1. Milli Eğitim Bakanlığında bir koltuğu işgal eden ve sahip olduğu site üzerinden attığı iftiralar, çektiği operasyonlarla kariyer yapan şahıs, bakanlık içindeki operasyonlarını aşmış olacak ki sendikamıza yönelik fitne peşine düşmüş.

2. Bürokrat mı, site sahibi mi, operasyon elemanı mı, pazarlamacı mı bilinmez ama bilinen bir şey var ki tam bir provokatör ve haysiyet celladı.

3. Üst üste bu kadar cürüm işlediğine göre bu zat yalnız olamaz, ve bu kadar cesur davranamaz. Bakanlıkta tehdit etmediği kimse yok. Ancak kendisine çıt çıkaranda yok!

4. Anlaşılan eğitim camiasında herkesin bildiğini Bakanlık bilmiyor. Eğer bu site bakanlığın sitesi ise durum çok vahim. Değilse daha da vahim.

5. Anlaşılan bugünlerde bazı mahfillerde birkaç kafadarla pişirdiğiniz gündemle kendinizce uzun vadeli hesaplar peşindesiniz. Ne yakın vadede ne de uzak vadede bu kafadarların bizden koparacağı tek bir toz zerresi dahi yoktur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber