Adalet Bakanlığı, becayiş başvurularını almaya başladı

Adalet Bakanlığı, becayiş başvurularını almaya başladı. Bakanlık başvuruları 18 Ocak'a kadar almaya devam edecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Ocak 2019 10:51, Son Güncelleme : 15 Ocak 2019 11:42
Adalet Bakanlığı, becayiş başvurularını almaya başladı

Adalet Bakanlığı, becayiş başvurularını almaya başladı. Bakanlık başvuruları 18 Ocak'a kadar almaya devam edecek.

İ L A N

Bakanlığımız Taşra teşkilatında görevli zabıt katibi, mübaşir, hizmetli, teknisyen, şoför ve benzeri unvanlarda 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında görev yapan sözleşmeli personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli hariç) karşılıklı yer değiştirme işlemlerine ilişkin başvurular 14/01/2019 Pazartesi günü başlayıp 18/01/2019 Cuma günü sona erecektir.


Memurlar.net üyelerinden, Adalet Bakanlığı personeli olup, becayiş için uygun aday bulmak isteyenler becayis.memurlar.net adresini kullanabilir.


Hizmet süresinin her yılı, Ek-2 deki Bölgelere İlişkin Puan Tablosundaki puanlar esas alınmak suretiyle sistem tarafından otomatik hesaplanacağından, her bir personelimizin başvuru tarihleri arasında UYAP sisteminde yer alan kendisine ait birim bilgilerini, bu birimlerdeki başlayış ve ayrılış tarihlerini kontrol etmesi, bu bilgilerde hata bulunması halinde ilgili komisyona başvurarak düzelttirmesi ve ardından başvuru yapması gerekmektedir.

Karşılıklı yer değiştirme çalışmasına ilişkin ilke kararları, bölgelere ilişkin puan tablosu, tüm adliyelerin puanlarını gösterir tablo ve başvuru kılavuzu ektedir.

Memurlar.net formundaki değerlendirmeler için TIKLAYINIZ

Ek-1-Sözleşmeli Personelin Karşılıklı Yer Değiştirme Çalışmasına İlişkin Genel İlke ve Esaslar

Ek-2-Bölgelere İlişkin Puan Tablosu

Ek-3-Tüm Adliyelerin Puanlarını Gösterir Tablo

Ek-4-Başvuru Kılavuzu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber