İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Su kuyruklarını ve çöp dağlarını nasıl unuturum'

Pazarda gördüğü CHP'nin İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na "Sana börek yaparım ama oy vermem" dediği videosuyla Türkiye'nin konuştuğu Mahnuze Keleş, SABAH'ı evinde konuk etti. Mahnuze teyze, CHP'li yıllardan dert yanarak "Oyumu Erdoğan'a atmayayım da kime atayım. Gözüm kör değil" diye konuştu

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 19 Ocak 2019 09:25, Son Güncelleme : 19 Ocak 2019 09:56
'Su kuyruklarını ve çöp dağlarını nasıl unuturum'

İstanbul Sultanbeyli'deki semt pazarında CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile girdiği diyalog ve "Sana börek yaparım ama oy vermem" çıkışıyla Türkiye'nin konuştuğu Mahnuze Keleş Sultanbeyli'deki evinde SABAH'ı konuk etti. İmamoğlu'na "Sen Tayyip Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok" diyen Keleş 6 çocuk annesi. 5 çocuğunu evlendiren Keleş, eşi ve yüzde 90 zihinsel engelli kızıyla birlikte yaşıyor. İşte Mahnuze teyzenin bir yandan börek yapıp bir yandan çayımızı koyarken SABAH'a anlattıkları;

CHP'li İmamoğlu'na zor anlar yaşatan Maruze Teyze A Haber'e konuştu!

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Bu seçimde de kazanamayacaklar inşallah. Ekrem İmamoğlu'na "Kimdensin" dedim. CHP'den olduğunu öğrenince "Çaya gel, oya gelme" dedim.

Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Kızım engelli. Engellilere yardım yapılıyor. Yapılmasa kızımın ilaçlarını bakımını nasıl yapacaktık? Eskiden olsa belki de çocuğum ölmüştü. Ben oyumu Tayyip Erdoğan'a atmayayım da kime atayım? Benim gözüm kör değil.

17 yaşımdan beri İstanbul'dayım. Şimdiki gençler benim o dönem yaşadıklarımı yaşasaydı CHP'ye oy vermezlerdi. Gavurlar bir yandan, Türkiye'nin içindeki hainler bir yandan saldırıyor. Gençlerimiz bunlar için güzel yetişsin.

CHP zamanında İstanbul'da tüp kuyruğu, yağ kuyruğu, su kuyruğu, ilaç kuyruğu, hastanelerin kuyruğu vardı. İşimiz hep kuyruklaydı. Çöpler dağ gibiydi. Her taraf pislikti. Haliç'ten kokudan geçilmiyordu. Battaniyeyle yağ kuyruklarında yatıyorduk. Biz bu CHP'nin bir iyi gününü görmedik. Kılıçdaroğlu bir kere çıkıp iyi bir şeyden bahsetmiyor. 10 yaşındaki çocuk gibi Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor. O başımız. Ha ona etmiş ha bize etmiş. Hep kötülüyor. Sen de çalış, sen de doğru ol, sana da verelim. Gavurlar bir yandan uğraşıyor, bu bir yandan.

Önceki başbakanlar dış devlete gidiyor, el pençe duruyorlardı. Erdoğan gitti mi dimdik duruyor. Gururlanıyorum. Muhalefet ibret alsın. Böyle bir Cumhurbaşkanımız var.

Eskiden hastanede doktorlar yüzümüze bakmazdı. Hastaneler pislik içindeydi. Kuyruklarda beklerdin. Oğlumun doğumunda hastaneyi pislettim diye tokat yedim. Şimdi gidiyorsun hastaneye doktorlar güzel karşılıyor. Her yer tertemiz.

İhtiyarların başkanı Erdoğan, sakatların babası Erdoğan, yetimlerin yanında Erdoğan. Biz niye onu öpüp de başımıza koymayalım. Niye nankörlük yapayım?

Ben Erdoğan'ı bir kardeş gibi seviyorum. O ne zaman geldi başa o günden beri onun peşindeyim. Havaalanları yapıyor. Yollar yaptı. Hastaneler yaptı. Herkes köyüne gülerek gider. Ben Erzincan'a ağlayarak gidiyorum. Niye? Yağ gibi gidiyor araba. Bir de türkü koydum mu yol bitiveriyor.

CHP öğlen bir türlü, akşam bir türlü. Aklı kim veriyor bunlara. İnsanlar CHP'nin gelmesini istemiyor. Çünkü gelirse yine karıştıracak her şeyi. Erdoğan ülkeyi topladı. Bunlar gelip yiyecek. Ortalığı karıştırıp gidecek. Aynı eski CHP dönemleri gibi.

FURKAN KARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber