MHP, Anavatan'dan destek istedi

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 29 Haziran 2007 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Balıkesir milletvekili adayları, genel seçime girmeyecek olan Anavatan İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek destek istedi.

MHP İl Başkanı Ahmet Çiftçi, Anavatan İl Başkanı Mustafa Tabanlı'ya, "Sandıkta birlikte çalışalım." çağrısında bulundu. Yaşanan olumsuzluklar sebebiyle seçime giremediklerini belirten Tabanlı da, "Gönlümüzün bir kısmı sizden yana. İnşâallah seçimden mutlu çıkarsınız. Elimizden geldiğince size destek olmaya çalışacağız." dedi.

MHP İl Başkanı Çiftçi, beraberindeki milletvekili adayları Ruşen Akçay, Rafet Çetinel ve Mustafa Zeybek ile beraber Anavatan İl Teşkilatı'na düzenledikleri ziyarette, yaklaşan genel seçim öncesi destek istedi. Ziyarette konuşan Anavatan İl Başkanı Tabanlı, kişileri açık açık yönlendirmediklerini ancak nereye oy vermeyeceklerini söylediklerini anlattı.

Tabanlı, "Birleşmeye iyi niyetle başladık ama bazı kişilerin cumhurbaşkanlığı, bazılarının başbakanlık istekleri durumu bu noktaya getirdi. Sonuçta seçime sizinle katılamıyoruz. MHP bizden görüş olarak çok uzakta değil. Daha önceki dönemlerde birlikte çok çalıştık ve çok uyumluyduk. Size gerçek anlamda gönül desteği veriyoruz." diye konuştu.

MHP milletvekili adayı Akçay ise önümüzdeki genel seçimi, "olmak ya da olmamak seçimi" olarak yorumladı. Akçay, "Bu zamana kadar hiçbir seçim ortamında karşılaşmadığımız bir durumla karşı karşıyayız. Gezdiğimiz bütün köylerde insanlar, 'Oğlum bizi kurtarın.' diyor. Bu insanlar bu durumlara düşmeyi haketmiyor. Hesap sormaya, hak aramaya geliyoruz. Şehirde de değişen bir durum yok. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflarımız var." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber