AK Parti'den Yıldırım'ın istifa kararına ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünal, Binali Yıldırım'ın istifa kararı ile ilgili "Binali Bey üzerinden bir bardak su da fırtına koparttılar. Binali Bey vakti geldiğinde kararını verdi ve açıkladı. CHP'nin Binali Bey üzerinden yaptığı bir spekülasyondu bu. Sayın Meclis Başkanımız açıklaması ile bu tartışmalara son noktayı koydu" ifadelerini kullandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ocak 2019 13:48, Son Güncelleme : 30 Ocak 2019 15:00
AK Parti'den Yıldırım'ın istifa kararına ilk yorum

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları:

11 maddelik manifestomuz yarın açıklanacak. Seçim kampanyamız süresince gerçeklikteki genel merkezimin yanı sıra bir de sanal ortamda oluşturduğumuz genel merkezimiz olacak. Sosyal ağlar üzerinden tüm mahalle teşkilatlarımıza kadar ortak veri akışının sağlandığı bir kampanyamız olacak.

Görüntü ve ses kirliliği oluşturmayan çevreye rahatsızlık vermeyen bir seçim kampanyası olacak.

akadaylar.com'u bu gece saat 12'de açacağız orada seçim müziklerimiz seçim kılavuzumuz olacak.

Kampanyamızın iki fazı olacak. 19 Şubat -31 Mart arasında olacak bu zaman zarfında televizyonları gazeteyi ve açık havayı kullanacağız. Ama sosyal ağlarda da AK Parti teşkilatları mesajlarını verecek.

ANA SLOGAN BELLİ OLDU MU?

Bu kampanyada yine bir ilki gerçekleştirdik. Ön kampanyamız önce millet, önce memleketti. Yarın cumhurbaşkanımız manifestomuzu anlatırken kampanyamızın ikinci fazı olan bölümü de paylaşacak kamuoyu ile... AK Parti'nin sloganı "Memleket işi gönül işi" olacak

Yarın 40 bin kişi ağırlayacağız. Tribünlerde tüm illerimize ayrılmış yerlerimiz var.

CUMHUR İTTİFAKININ ADAYLARI OLACAK MI?

Yarın sadece AK Parti adayları burada olacak. MHP aday tanıtımında sadece MHP adayları tanıtıldı. AK Parti aday tanıtımında da sadece AK Parti adayları tanıtılacak.

BİNALİ YILDIRIM AÇIKLAMASI

Binali Bey üzerinden bir bardak su da fırtına koparttılar. Binali Bey vakti geldiğinde kararını verdi ve açıkladı. CHP'nin Binali Bey üzerinden yaptığı bir spekülasyondu bu. Sayın Meclis Başkanımız açıklaması ile bu tartışmalara son noktayı koydu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber