Öğrenci döven okul müdürü ödüllendirildi

Dayakçı Okul Müdürü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olmuş

Haber Giriş : 04 Şubat 2019 23:25, Son Güncelleme : 04 Şubat 2019 23:30
Öğrenci döven okul müdürü ödüllendirildi

Ankara'nın bir ilçesinde okul müdürü olarak görev yapan F.Z.'nin iddialara göre bir öğretmene yaptığı mobbing ve haksızlıktan dolayı kınama cezası aldı. Şu an AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilinin de çocuğunun içinde bulunduğu beş çocuğu dövdüğü bu olaydan dolayı ayrı ayrı 5 kez 3000 TL. para cezası aldığı ve hükmün açıklanmasının geriye bırakılması ile 5 yıl süre ile denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulma cezası aldığı iddia ediliyor. Ayrıca okulda bir öğretmeni müdür başyardımcısı ve görevlilerin önünde darp ettiği bu öğretmenin şikayeti ile okula bakanlık müfettişlerinin geldiği, yapılan baskı sonucu bu olayında kapatılacağı iddia edilmektedir.

CEZAYI ÖNLEYEN EL KİMİN?

Haberiumturk.com internet sitesine göre bu iddia ve belgelere rağmen okul müdürü F.Z. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından herhangi bir şey yapılmayacağı ya da yapılamadığı gibi Ankara Valiliği İl Disiplin Kurulu'na bile sevk edilmediği görülmüştür.

Ödül olarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Öğretmen atama şube müdürlüğü görevine atandığı söylenmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber