İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Canan Karatay'a kötü haber!

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir televizyon programında antidepresan kullanımıyla ilgili açıklama yaparak, "Günümüzde peynir ekmek gibi antidepresan kullanılıyor. Tabii ki işe yaradığı da oluyor ama kişiliği bozduğu, intihara sürüklediği de oluyor" demişti. Türkiye Psikiyatri Derneği, kontrolsüz antidepresan kullanıldığını savunan Karatay'ı şikayet etti. Onaylanan karar uyarınca Karatay, 1.325 lira ödeyecek...

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 07 Şubat 2019 22:49, Son Güncelleme : 07 Şubat 2019 23:01
Canan Karatay'a kötü haber!

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle şikayet edilmişti. Türk Tabipleri Birliği (TTB) Yüksek Onur Kurulu tarafından para cezası verilen Karatay'ın itirazı da reddedildi.

Önce hamilelikte şeker testine karşı çıkan sonra da aşı tartışmasıyla gündeme gelen Canan Karatay, "Vegan demek tahıl beyin demektir" sözleriyle de eleştirilerin odak noktası oldu ve meslektaşları tarafından şikayet edildi. O şikayetlerden biri Prof. Dr. Karatay'a ceza olarak döndü.

  • KARATAY: BEN İKİ AİLE BÜYÜĞÜMÜ ANTİDEPRESAN YÜZÜNDEN KAYBETTİM, BİRİ ABİMDİ...

Prof. Dr. Canan Karatay, bir televizyon programında antidepresan kullanımıyla ilgili konuşmuş, "Günümüzde peynir ekmek gibi antidepresan kullanılıyor. Tabii ki işe yaradığı da oluyor ama kişiliği bozduğu, intihara sürüklediği de oluyor" demişti.

  • AİLE BİREYLERİNİ ANTİDEPRESAN YÜZÜNDEN KAYBETTİĞİNİ AÇIKLAYAN CANAN KARATAY'A İTİRAZ!

Kontrolsüz antidepresan kullanıldığını savunan Karatay'ı Türkiye Psikiyatri Derneği şikayet etti. Şikayeti inceleyen İstanbul Tabip Odası, Karatay'ı kusurlu bulup para cezasını çarptırdı. Karatay bu cezaya itiraz etti, TTB Yüksek Onur Kurulu kararı tekrar değerlendirdi. Onur Kurulu, itirazı reddederek kararı onadı. Onaylanan karar uyarınca Karatay, 1.325 lira ödeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber