İstanbul'da 50 tanzim satış yeri açılacak

Maliye Bakanı Berat Albayrak müjdeyi verdi. İstanbul'da 50, Ankara'da da 30 noktada ucuz sebze ve meyve satacak tanzim noktaları açılacak

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 08 Şubat 2019 07:40, Son Güncelleme : 08 Şubat 2019 07:56
İstanbul'da 50 tanzim satış yeri açılacak

Albayrak, satış noktalarının önümüzdeki hafta açılacağını söyledi. Bu arada Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle'nin ev sahipliğinde düzenlenen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla gerçekleşen TİM Delegeler Çalıştayı'nda, ihracatçıların problemleri ve talepleri dinlendi. TİM Başkanı İsmail Gülle "İhracatçılar olarak bizler, cephenin en önündeki savaşçılarız.

Bununla birlikte ihracatımızın kırdığı rekorlar, beraberinde yeni ihtiyaçlar da doğurmaktadır. Hiçbirimizin kısa yoldan zengin olma hayali yok. Aksine daha çok çalışma, alın terimizi kazanca dönüştürme çabasındayız. Önümüzdeki en büyük engel, maliyet enflasyonu. Buna yenilmememiz için, maliyet ile karlılık arasındaki ilişki iyi dengelenmeli. Ayrıca teşvik sistemi, küresel markaları satın alabilecek şekilde ihracatçıları desteklemeli. Firmaların KDV imkanına kavuşması, yeşil pasaport hakkının 3 yıla çıkarılması, Gümrük Birliği'nin güncellenmesi de beklentilerimiz arasında" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber