Hasta bakıcıyı, zorla arabaya atıp kaçırdılar!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2007 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da çalıştığı işyerinin önünden 2 kişi tarafından kaçırıldığını iddia eden evli bir kadın, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Şekerpınar beldesinde jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

İddiaya göre, İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan Samanyolu Huzurevi'nde, hasta bakıcı olarak çalışan N.M. (21) isimli kadın, sabah işe gittiği sırada, çalıştığı huzurevinin kapısının önünde 2 kişi tarafından bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine hemen harekete geçen polisler, şüpheli otomobili çevrede aramaya başladı. Bu sırada zanlıların çevre il ve ilçelere gidebilecekleri ihtimali üzerine, olaydan diğer il ve ilçelerin jandarma ve polis ekipleri de haberdar edildi. Bunun üzerine şüpheli otomobili arayan Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Şekerpınar Jandarma Karakolu ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, ormanlık alandaki bir bekçi kulübesini bastı. Bekçi kulübesindeki kadının kaçırıldığını iddia etmesi üzerine jandarma ekipleri, içeride bulunan M.Ş. (34) ile babası M.Ş.'yi (60) sorgulanmak üzere gözaltına aldı.

N.M. verdiği ilk ifadede zanlılardan M.Ş.'nin kendisine evlenme teklif ettiğini ve kendisinin ise zaten evli olduğunu söylemesine rağmen, M.Ş.'nin kendisini bırakmadığını öne sürdü. Olayı duyarak jandarmaya gelen kaçırıldığını iddia eden N.M.'nin eşi E.M. (35) ise olayın zanlılarla aralarındaki bir husumetten kaynakladığını ileri sürdü. Zanlılar ifadeleri alındıktan sonra, olayın başlangıç yerinin İstanbul olması dolayısıyla Şekerpınar Jandarma Karakolu'na gelen Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber