İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

PKK'yı eleştirdi CHP'den ihraç edildi

Tunceli'de öğretmen Necmettin Yılmaz'ı şehit eden PKK'lılara yönelik sarf ettiği sert sözlerle gündem olan CHP eski Tunceli İl Başkanı Ali Rıza Güder partisinden ihraç edildi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 09 Şubat 2019 09:21, Son Güncelleme : 09 Şubat 2019 13:05
PKK'yı eleştirdi CHP'den ihraç edildi

Tunceli-Erzincan karayolunda 16 Haziran 2017 tarihinde memleketi Gümüşhane'ye giderken PKK'lılar tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen Necmettin Yılmaz hakkında 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenen etkinlikte konuşurken PKK'lılara yönelik sarf ettiği sert sözlerle gündem olan CHP eski il başkanı Ali Rıza Güder, partisinden ihraç edildi. Güder, kararı kamuoyundan öğrendiğini ancak kendisine ulaşan resmi bir tebliğ bulunmadığını söyledi.

Tunceli'de 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıl dönümü nedeniyle valilik ve belediye tarafından "15 Temmuz Şehitlerimizi Anıyoruz" programında konuşan Güder, "Ne istiyorsunuz? Bu daha hayatının baharında annesiyle babasıyla yaşayacak ömrü olan 23 yaşındaki öğretmenden ne istediniz? Belki yarın öbür gün evlenip, çoluğu çocuğuyla, sevdiğiyle yaşayacak ömrü olan bu öğretmenden ne istediniz?" demişti.

ERCAN TOPAÇ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber