DMO Genel Müdürü Civriz, görevinden ayrıldı

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Mücahit Civriz, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevlerinin sona erdirdiğini açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Şubat 2019 22:11, Son Güncelleme : 09 Şubat 2019 22:23
DMO Genel Müdürü Civriz, görevinden ayrıldı

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürü Mücahit Civriz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, DMO Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevlerinin sona erdirdiğini açıkladı

Aralık 2015 ila Kasım 2017 tarihleri arasında Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Civriz, 13 Kasım 2017 tarihinden itibaren Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcılığı ve 4 Nisan 2018 tarihi itibaren de vekaleten Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Civriz, 100 günlük eylem planında yer verilen Sağlık Market Projesiyle, önemli bir projeyi hayata geçirmişti. İlk olarak biyonik kulak ihalesi, Sağlık Bakanlığı ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) işbirliğiyle hayata geçirilen Sağlık Market (e-ihale sistemi) üzerinden yapılmıştı.

Ayrıca yerli ve milli teknolojik ürünler ilk kez kamu pazarıyla buluşturulmuştu.

DMO, İstanbul Üniversitesince, 2018 yılında Dijital Dönüşüm kategorisinde ödüle layık bulunmuştu.

İşte Mücahit Civriz'in açıklaması

Kıymetli Dostlar,
2017 yılı Kasım ayında başlayan Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğim ile 2018 yılı Nisan ayında başlayan Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerimin tamamı bugün itibariyle son bulmuş bulunmakta.

Makamlar bizlere birer emanet ve hizmet yarışı için bir vesile. Makama gelmek ne kadar doğal bir süreç ise, ayrılmak da o kadar doğal. Her makam sahibi için geçerli bu.

Makamlar imkan olduğu kadar imtihandır aynı zamanda. Devlet Malzeme Ofisi benim için müthiş keyifli ve güzel bir kurumdu. Yaptıklarımız kadar yapmak istediklerimiz de vardı ancak her şey nasip ölçüsünde.

Hakkınızı helal ediniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber