İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı da, partisinden istifa etti

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon partisinden istifa ettiği ve DP'den büyükşehir belediye başkan adayı olduğu konusunda sorulan sorulara "Hayırlı olsun" diyerek cevap verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2019 15:38, Son Güncelleme : 12 Şubat 2019 15:53
CHP'li Bodrum Belediye Başkanı da, partisinden istifa etti

CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın partisinden istifasının ardından şimdide Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un istifa ettiği öğrenildi. CHP'den önce büyükşehir daha sonra Bodrum için aday gösterilemeyen Kocadon'un DP'den büyükşehir belediye başkan adayı olacağı resmi açıklamanın ise 19 Şubat günü yapılacağı ifade edildi.

Kırklareli Belediye Başkanı, CHP'den istifa etti CHP'de hesaplar seçim sonrası için

Belediye Başkanı Kocadon'un Noter aracılığı ile CHP'den istifa ettiği öğrenildi. Katıldığı bir cenaze töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Kocadon şunları söyledi:

"Herkese hayırlı olsun. Daha önümüzdeki günlerde bununla ilgili güzel bir basın açıklaması yapacağım. Sıkıntı yok,, haydi bakalım. Ayın 19'da görüşeceğiz sizinle."

KILIÇDAROĞLU ÖNCE KOCADON DEDİ SONRA SARUHAN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u Belediye Başkan adayı göstereceği öne sürülmüştü. Seçimlere 52 gün kala CHP genel merkezinden yapılan açıklama ile Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkan adayı gösterildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber