Gümrük cinnetinde ölü sayısı 3'e yükseldi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Temmuz 2007 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), (DHA)

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda görev yapan ve cinnet geçiren gümrük memuru 47 yaşındaki Mehmet Emin Odabaşı'nın kurşunlarıyla ağır yaralanan Muhafaza Kısım Amiri 45 yaşındaki Ahmet Güzelgül, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olayda ölenlerin sayısı da 3'e yükseldi.

Cilvegözü Sınır Kapısı lojmanlarındaki kafeteryada önceki akşam meydana gelen olayda, hakkında rüşvet aldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldığı ve bu nedenle bunalımda olduğu ileri sürülen Gümrük Muhafaza Memuru Mehmet Emin Odabaşı, kendisi gibi soruşturma geçiren Gümrük Muhafaza Kaçak İstihbarat Narkotik Büro elemanı İmdat Maden'le tartıştıktan sonra tabancayla öldürdü. Gürültü üzerine olay yerine giden Muhafaza Kısım Amiri Ahmet Güzelgül, Odabaşı'nı sakinleştirip, silahı elinden almaya kalkışırken kurşunlara hedef olarak ağır yaralandı. Mehmet Emin Odabaş da ardından intihar etti.

Antakya Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan 3 çocuk babası Ahmet Güzelgül, yaşamını yitirdi. Eşinin öldüğünü öğrenen Nezihe Güzelgül, sinir krizi geçirdi.

Odabaşı'nın cenazesi, yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edilerek memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber