Deloitte, yoksul öğrencileri okutacak

Haber Giriş : 06 Temmuz 2007 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 140'a yakın ülkede, 700 ofiste çalışmakta olan, muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı sunan Deloitte Türkiye'de vakıflaştı. Vakıf, yoksul öğrencileri okutacak.

Yaklaşık 140'a yakın ülkede, 700 ofiste çalışmakta olan, muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı sunan Deloitte Türkiye'de vakıflaştı. Deloitte ve Touche Eğitim Vakfı, maddi imkansızlıklar nedeniyle okuyamayan kişileri destekleyerek, eğitim ve öğretimlerine devam edebilmeleri için maddi yardım sağlayacak.

Deloitte ve Touche Eğitim Vakfı eğitime destek verecek. Bu kapsamda vakıf, eğitim ve öğretim döneminde olan her yaştan çocuk, genç ve yetişkinlerin akılcı, bağımsız düşünebilen, çağdaş, araştırmacı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu amaçla, iyi bir eğitim almalarını ve meslek sahibi olmalarını sağlamak, maddi imkansızlıklar sebebiyle okuyamayan kişileri destekleyerek, eğitim ve öğretimlerine devam edebilmeleri için gerekli maddi yardımları sağlayacak. Resmi Gazete'deki ilanla kuruluşu duyurulan vakfın mal varlığının 350 bin YTL olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber