Devlet Hastanesi'nde muayene olan Bakan Şahin'e yeni gözlük verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2007 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, incelemelerde bulunduğu Serik Devlet Hastanesinde göz muayenesi oldu.

Seçim çalışmalarını Antalya'nın Serik ilçesinde sürdüren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ilçedeki devlet hastanesinde incelemelerde bulundu. Şahin, burada göz doktoru Mustafa İşlek tarafından muayene edildi. Sol gözünün 2,5 derece miyop olduğu ve her iki gözündeki astigmatın ilerlediği belirlenen Şahin'e yeni gözlük verildi.

Bakan Şahin, hastanede aralarında AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım'ın babası Dursun Yıldırım'ın da bulunduğu hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Yüzüncü Yıl Spor Salonu'nu da gezdi. Burada top oynayan çocuklara spor malzemeleri ve forma hediye eden Şahin, bir süre çocukların kendi aralarında yaptığı maçı izledi.

Şahin, ilçe esnafını da ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında parkinson hastası olduğunu ve ilçede kendisine yardım edecek bir yakını bulunmadığını anlatan Hasan Çelebioğlu, Muş'ta öğretmenlik yapan oğlunun yakın bir yere tayinini istedi. 65 yaşındaki Durmuş Ali Çetinay da, zor durumda olduğunu belirterek, Şahin'den maddi yardım istedi. Şahin, Vakıflar Genel Müdürlüğünün 65 yaş üzerindeki ihtiyaç sahiplerine 239 YTL yoksulluk maaşı bağladığını belirterek, Çetinay'ın da bundan yararlanabilmesi için ilgililere talimat verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber