Hastane'de bıçaklı kavga: 5 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2007 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, ''50 YTL'lik bir künye yüzünden çıktığı'' öne sürülen bıçaklı kavganın hastaneye taşması sonucu 5 kişi yaralandı.

Küçükbalıklı Mahallesi'nde yürüyen Şaban T'yi (22) durduran Yaşar Y, gencin bileğindeki ''50 YTL değerinde'' olduğu belirtilen krom işlemeli bilekliği ''bakmak için'' istedi.

Bilekliği alarak hızla uzaklaşan Yaşar Y'nin, olaydan yaklaşık 2 saat sonra bilekliğini geri getirmesine kızan Şaban T, sinirlenerek eliyle bir iş yerinin camını kırdı.

Bu sırada kolundan yaralanınca evine giden Şaban T'yi kanlar içinde gören ikiz ağabeyleri İbrahim (30) ve Kadir T. (30), yanlarına aldıkları Mehmet Tahir T. (22) ile birlikte Yaşar Y'yi aramaya çıktı. Gruptakiler, Küçükbalıklı Meydanı'nda Yaşar Y'nin kardeşi İlhami Y. ile arkadaşları Bilal B. (19) ve soyadı belirlenemeyen Engin adlı gençle karşılaşınca tartışma çıktı.

Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüştüğü olayda, Bilal B. ve İbrahim B. birbirlerini yaralarken, Mehmet Tahir T. de Bilal B. tarafından bıçaklandı.

Olayda boğazından aldığı bıçak kesiği ile ağır yaralanan İbrahim T, kardeşleri Şaban ve Kadir T. tarafından özel bir otomobille, Mehmet Tahir T. de olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mehmet Tahir T'nin hastanenin acil servis kapısı önünde ambulanstan indirileceği sırada, sokaktaki kavgada yaralanan ve olay yerinden kaçan Bilal B. de, kendi imkanlarıyla aynı hastaneye gelince ortalık birbirine girdi.

Acil servisin önünde başlayan ve tarafların birbirlerini kovalamasıyla acil servis içine taşan, tarafların arkadaşlarının da karıştığı kavgada, Şaban ve Kadir T, kendilerine bıçakla saldıran Bilal B'ye pantolonlarından çıkardıkları kemerlerle karşılık verdiler.

Güvenlik güçlerinin müdahale etmekte zorlandığı, acil servise gelen diğer hastaların ve hastane personelinin müşahede odasına sığınarak kendilerini korudukları kavga sırasında, Kadir T'yi sağ kolundan ve iki bacağından, Şaban T'yi de elinden yaralayan Bilal B, boğuşma sırasında aldığı bir bıçak darbesiyle ikinci kez yaralandı.

Olay, takviye güvenlik güçlerinin hastaneye gelmesinin ardından yatıştırıldı. Etkisiz hale getirilen Bilal B, güvenlik güçleri tarafından hastanenin arka kapısından çıkarılarak tedavi amacıyla Yüksek İhtisas Hastanesine götürüldü.

Bu arada, kavga sırasında ambulansta bekletilen ve olayın sona ermesinin ardından acil serviste ilk müdahalesi yapılan Mehmet Tahir T, Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayda yaralanan, biri ağır 5 zanlının tedavilerinin devam ettiği, künyeyi aldığı öne sürülen Yaşar Y, kardeşi İlhami Y. ve Engin adlı kişinin arandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber