Erdoğan'ın eski Müsteşarı Ömer Dinçer internet sitesi kurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2007 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık eski Müsteşarı ve İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Ömer Dinçer, web sitesi hazırladı.

AK Parti'den aday olan Ömer Dinçer için "www.omerdincer.com" adresinde hazırlanan sitede, özgeçmişine, bürokratik, akademik kariyerine ve siyasetteki çalışmalarına ilişkin bilgiler yer alıyor.

Diğer milletvekili adaylarının ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın çalışmalarının da tanıtıldığı sitede, İstanbul'da gerçekleştirilen parti mitingleri ile çalışmalar da yer alıyor.

Sitede, Ömer Dinçer'in bürokratik geçmişinin aktarıldığı bölümde, Konfüçyüs'ün, "Makam sahibi olmamaktan korkma, bir makam elde ettikten sonra yerleşip kalmaktan kork. Kimsenin seni tanımayacağından korkma, tanınmaya değer olmamaktan kork" sözüne de yer veriliyor.

"Basın odası" bölümünde, Dinçer'e yönelik iddiaların yer aldığı sitede "iddia ve ithamlar" başlığı altında "intihal" suçlamaları ve bu sürece ilişkin değerlendirmeler bulunuyor.

Sitenin "yönetim dersleri" başlıklı bölümünde ise Dinçer'in okuduğu ya da duyduğu "ders alınabilecek bazı hikaye, fıkra ve örnek olaylar" sıralanıyor.

İnternet sitesindeki, "Genç Buluşma" başlıklı bölümde ise güncel ve siyasi konuların yanı sıra ekonomi, spor, bilim-teknik, yaşam, kültür-sanat, eğitim, kampüs ve sağlık adlı bölümlerde çeşitli aktivitelere ilişkin bilgi sunuluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber