Makam aracından yılan çıkarma operasyonu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2007 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Söke ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin makam aracının motor kısmına giren yılan için zabıta ekipleri seferber olduysa da yılanı saklandığı yerden çıkarmayı başaramadı.

Alınan bilgiye göre, Zabıta Müdürlüğü önünde park halinde olan 09 SK 001 plakalı Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin makam otomobilin motor kısmına yaklaşık 1 metre uzunluğunda yılan girdiğini gören vatandaşlar zabıtaya ihbarda bulundu.

Yılanı dışarıya çıkarabilmek için süpürge ve sopalarla dakikalarca çaba gösteren personel sonuç alamadı. Kilitli aracın kaputunun açılabilmesi için evinden çağrılan makam şoförü Mehmet Pek'in gelmesinin ardından, motor kısmı başta olmak üzere aracın alt aksamlarında çalışmalar sürdürüldü ancak yılan saklandığı yerden çıkmadı.

Aramadan sonuç alamayan görevliler bu kez başkanın makam otomobilini haşere ilacı ile ilaçladılar ve yılanın çıkması için aracın çevresine süt bıraktılar.

Uzun süren arama çalışmalarında bir ara arka sağ tekerleğinin üzerinden başı görülen yılan, kendini bir kez daha saklamayı başardı.

Zabıta ekipleri aracın altından tazyikli su sıkarak yılanı bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştıysa da bundan da bir sonuç alamadı.

Geceleyin arama çalışmalarına ara veren görevliler, bu sabah yeniden başladılar ancak bir sonuç elde edilemedi.

Yılanın, gece karanlığından yararlanarak arabadan kaçtığı tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber