İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Binali Yıldırım'dan anket yorumu: En gerçek anket...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ORC araştırma şirketinin yayınladığı İstanbul anketi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Mart 2019 17:15, Son Güncelleme : 14 Mart 2019 17:42
Binali Yıldırım'dan anket yorumu: En gerçek anket...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sultangazi'de ORC Araştırma Şirketi'nin İstanbul'un ilçeleri kapsayan anketini de yorumladı.

BUGÜN YAYINLANAN ANKETİ YORUMLADI

Bir basın mensubunun "24 Haziran'ı bilen şirket bugün bir anket yayınladı. Sizin bir çıtanız var mı? Nedir hedefiniz?" sorusuna "Benim çıtam İstanbulluların 31 Mart'ta verecekleri destektir. En gerçek anket, en doğru anket seçim sandığından çıkan ankettir. Ben İstanbul'a güveniyorum, İstanbullulara güveniyorum. İstanbul'un sorunlarıyla baş etmeye çalışan, İstanbul'un geleceğini arayan bütün seçmenlere, 11 milyon seçmenin tamamının desteğini talep ediyorum. Ayrıştırmadan, herkesi kucaklayan, herkesin başkanı olacağıma bütün İstanbulluların huzurunda söz veriyorum" cevabını verdi.

SERVİSÇİLER ODASININ ÇAĞRISINA YANIT

Konuşmasının devamında bir gazetecinin servisçiler odasının kendisine yaptığı çağrının sorulması üzerine Yıldırım, "Taleplerine baktım. İstanbul'da 60 binin üzerinde servis çeken esnafımız var. Bunlar İstanbul'un öğrencilerini, çalışanlarını her gün taşıyorlar, İstanbul'un yükünü taşıyorlar. Servisçilerimizin sorunlarına gereken ilgiyi, alakayı gösterdik bugüne kadar. Bundan sonra da göstereceğiz. Talepleri makul talepler. Özellikle İstanbul kart izin belgesinin 10 yıldan 30 yıla çıkarılması talebi yerine getirilecek bir şey. Yeni kart alıp, servis hizmetine girmek isteyenlerin gelişi güzel değil de, UKOME marifetiyle, servisçilerin de temsilcilerinin bulunacağı bir kararla yapılması ve bu şekilde arz talep dengesinin sağlanmasını önemsiyoruz. Bu bakımdan konuyu Büyükşehir Belediye Başkanıyla görüşeceğim öncelikli olarak. Bu konuda yapılması gereken, alınması gereken kararların alınmasını sağlayacağız" dedi.

İŞTE ORC'nin İstanbul anketi - TIKLAYIN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber