M. Yavaş, sapık dediği kişiye, 'Öde, herşeyi unutayım' dedi mi?

Cumhur ittifakı Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki bugün düzenlediği basın toplantısında, Mansur Yavaş'ın sahteci, sapık dediği Necmettin Kesgin'e "Borcunu öde kurtul, herşeyi unutalım" şeklinde mesaj attığını belirtti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Mart 2019 10:43, Son Güncelleme : 15 Mart 2019 10:46
M. Yavaş, sapık dediği kişiye, 'Öde, herşeyi unutayım' dedi mi?

Cumhur ittifakı Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş hakkındaki iddialar için basın toplantısı düzenledi.

Özhaseki ortada bir sahte senedin olduğunu ve bu sahte senetteki imzanın karşı tarafa ait olmadığının 3 bilirkişi raporuyla ispatlandığını belirterek "Şuan için kesinleşen tek mahkeme kararı var. O da sahte senetteki imzanın karşı tarafa ait olmadığına ilişkindir" dedi.

Mehmet Özhaseki şunları söyledi:

"Mansur Yavaş, polemiklere girmeden şunlara cevap vermelidir

1- Bu senedi kim düzenledi?

2- Benim önümde imzaladı dediğiniz şahıs, bilirkişi raporuyla 3 kez ispatlandı. Kocaman bir yalan var bu yalanı kim söylüyor.

3- Senedi hangi meblağ karşlığında aldınız? 3 milyar TL.... Hangi hizmeti veriyorsunuz? Avukatlık ücreti varsa, vekaletiniz var mı?

4- Danışmanlık ücreti ise sözleşmeniz var mı, bunu ibraz edebilir misiniz?

Önemli bir maharetiniz olmalı ki, 3 milyar TL istiyorsunuz. Dürüstlükle cevap vermelisiniz.

Bakın arkadaşlar konunun başka bir boyutu daha var. Mansur Yavaş sahteci, sapık dediği bu Necmettin Kesgin'in herşeyini biliyor ki, muhatabına mesajlar geçiyor? Bakın, kriminal dediği kişiye attığı mesajlar:

- Hukuk fakültesi diplomanı iptal ettiririm. Eğer davayı çekmezsen diplomanı iptal ettireceğim. Savcılığa da başvuru yapacağım.

- Öde borcunu bu konular kapansın. Ailen senin sapık olduğunu biliyor mu, öde kurtul.

- Kodese hazırlan,

- Senin düğününü basacağım.

Burada mağduriyet var mı? Tam tersine, tehditkar, şantajcı bir adam var.

Yani diyor ki, Mansur Yavaş. Parayı ver kurtul, bunları unutayım. Senin sahte diplomanın unutayım, senin cinsel sapıklığını unutayım. Böyle dürüstlük olur mu?

10 yıldır bu ilişkilerin içinde olan Mansur Yavaş bunları açıklamalıdır. Sorulara cevap vermeden kaçmamalıdır. Son basın toplantısında hiçbir soru almadan toplantıyı kapatmıştır. Dürüstlükle cevap vermelidir.

10 soruda Mansur Yavaş'la ilgili iddialar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber