Kredi kartı kullanıcılarına cazip fırsatlar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Temmuz 2007 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MasterCard kullanıcıları için, dünyanın yeni 7 harikasının da içinde yer aldığı seyahat programı

MasterCard ve VIP Turizm bünyesinde yer alan VIP Luxury işbirliğiyle, MasterCard premium kart kullanıcılarına yönelik dünyanın yeni 7 harikasının da içinde yer aldığı 12 farklı yeri içeren seyahat programı hazırlandı.

?Unique Travel Experince? adlı programın tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Özlem Erçelen İmece, Türkiye'de kullanımda olan MasterCard logolu kartların yüzde 14'ünün premium kart olduğunu, premium kart sayısında dünyada 11., Avrupa'da 3'üncü sırada yer alan Türkiye'nin harcamada dünyada 9., Avrupa'da 3. olduğunu söyledi.

İmece, ?Unique Travel Experince? programının tamamıyla yerel ihtiyaçlara hizmet verecek bir program olduğunu, bu programla kart sahiplerinin benzersiz bir anıyı yaşamalarını istediklerini vurguladı.

Alışkanlıklar değiştikçe lüksün tanımının de değiştiğine işaret eden İmece, 2000'li yıllardan itibaren maddeden çok anlamın önem kazanmaya başladığını, dolayısıyla maddesel tatminden çok anıların öne çıkacağı bir program yarattıklarını söyledi.

?2008'DE 2 BİN KİŞİYE ULAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUZ?

VIP Turizm Üst Yöneticisi (CEO) Ceylan Pirinçcioğlu da MasterCard ile yaptıkları işbirliği ile dünyanın yeni 7 harikasının da içinde olduğu 12 seyahat rotası ve bireysel ya da gruplara çok özel alternatifler sunduklarını ifade etti.

Pirinçcioğlu, belirledikleri seyahat rotaları arasında Burma, Peru, Brezilya'yı içeren olağanüstü coğrafyalar, Hindiçin, Hindistan, Mısır, Çin'i içeren gizemli uygarlıklar, Namibya, Bostwana, Kenya ve Tanzanya'yı içeren sizin Afrikanız, Toskana'yı içeren lezzet yolculuğu, İskoçya Şatoları, Fransa Loire Vadisini içeren görkemli yaşamlar, İskandinavya ve Fiyordlar-Karayipleri içeren seyr-ü sefanın yer aldığını kaydetti.

?VIP Luxury Private Collection? programında katılımcıların diledikleri bölgede diledikleri otelde ya da villada kalabileceklerini, ulaşımları diledikleri yolla yaparak sadece kendilerine özel bir tatil deneyimi yaşayabileceklerini aktaran Pirinçcioğlu, ?VIP Luxury a la Carte? programı ile de kişiye özel programlar doğrultusunda yurt dışında düğün, balayı, özel grup seyahatleri ve temalı partiler sunulduğunu anlattı.

Her seyahatte 30 ile 40 kişi hedeflediklerini belirten Pirinçcioğlu, 2008 yılında toplamda programlara katılımda 2 bin kişiye ulaşacaklarını düşündüklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber