İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Xiaomi Mi Fold'un fiyatı belli oldu

Samsung ve Huawei'nin ardından Xiaomi de Mi Fold modeli ile sahneye çıkmaya hazırlanıyor. İşte Xiaomi Mi Fold fiyatı ve diğer detaylar.

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 18 Mart 2019 22:33, Son Güncelleme : 18 Mart 2019 22:38
Xiaomi Mi Fold'un fiyatı belli oldu

Samsung 2015'ten bu yana üzerinde çalıştığı katlanabilir ekranlı akıllı telefon modelini geçtiğimiz Şubat ayında tanıtmıştı. Galaxy Fold, içe doğru katlanan yapısı ve birbirinden bağımsız iki ekranı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Samsung'un katlanabilir ekranlı cihazı, pek çok özelliği ile kullanıcıları cezbetmeyi başarmış olsa da 1980 dolarlık fiyatı ile hayal kırıklığı yaratmıştı.

Samsung'un ardından gözler Huawei'ye çevrildi. Çinli üretici katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkardı. Mate X ismiyle tanıtılan telefon dışa doğru katlanan yapısı ve Galaxy F'e nazaran daha geniş ekranları ile takdir toplamıştı. Fakat Galaxy F'den ucuz olması beklenen Mate X,

2800 dolar civarındaki fiyatı ile dudak uçuklattı.

Samsung ve Huawei'den fiyat anlamında beklediğini bulamayan kullanıcılar rotayı Xiaomi'ye çevirdi. Xiaomi'nin bir süredir üzerinde çalıştığı, çift taraflı katlanabilen yapısıyla dikkat çeken Mi Fold hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Fold'un bu yılın ikinci çeyreğinde tanıtılacağı ve fiyatının da Galaxy Fold'ın yarısı kadar olacağı iddia edildi.

Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa Xiaomi Mi Fold, 999 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Şimdilik Xiaomi Mi Fold'un hangi bölgelerde satışa sunulacağı netlik kazanmış değil.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber