İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gezici'den Şişli için yeni anket

Gezici Araştırma şirketi son anket sonuçlarına göre Şişli'de Mustafa Sarıgül yerel seçim yarışını açık ara önde götürüyor. Buna göre halkın yüzde 50,1'i DSP'den Mustafa Sarıgül'e oy vermek istediğini ifade etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Mart 2019 16:52, Son Güncelleme : 20 Mart 2019 16:56
Gezici'den Şişli için yeni anket

Seçime 11 gün kala Gezici Araştırma şirketi son anket sonuçlarını açıkladı. İstanbul'un en çok merak edilen ilçesi Şişli'de Mustafa Sarıgül yerel seçim yarışını açık ara önde götürüyor. İlçe genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili yapılan araştırmada, halkın yüzde 50,1'i DSP'den Mustafa Sarıgül'e oy vermek istediğini ifade etti.

Sarıgül yarışı önde götürüyor

Araştırmaya katılan halkın önümüzdeki yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vereceğine ilişkin dağılım incelendiğinde yüzde 50,1'i DSP'den Mustafa Sarıgül' e oy vermek istediğini ifade ederken yüzde 32,9'u CHP'den Muammer Keskin'e oy vermek istediğini belirtmektedir..

Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı için Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

Sarıgül daha iyi hizmet eder: Yüzde 51,3

Araştırmaya katılan halkın Şişli Belediye Başkanı adaylarından hangisinin daha iyi hizmet edeceğini düşünmesine ilişkin dağılım incelendiğinde yüzde 51,3'ü DSP'den Mustafa Sarıgül'ün daha iyi hizmet edeceğini ifade ederken yüzde 33,1'i CHP'den Muammer Keskin'in daha iyi hizmet vereceğini ifade etmektedir.

"Seçmenin algısını belirlemek"

Bu araştırma Gezici Araştırma Şirketi tarafından, Şişli İlçe genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili seçmenin algısını belirlemek üzere 16-19 Mart 2019 tarihlerinde yapılmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber