Kılıçdaroğlu'ndan, Mansur Yavaş sorusuna cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a yöneltilen 'sahte senet' suçlamasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Yavaş'ın sabıkası sıkıntılı, şizofren biriyle ilişki içinde olması ne kadar doğru?" sorusunu da yanıtladı. Kılıçdaroğlu "Avukatlık farklı bir şey" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Mart 2019 08:16, Son Güncelleme : 21 Mart 2019 08:17
Kılıçdaroğlu'ndan, Mansur Yavaş sorusuna cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün TV5'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

"Geçmişte MHP ile de birliktelik yaşadınız. Buradan baktığınızda ne hissediyorsunuz, pişmanlık duyuyor musunuz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Hayır herhangi bir pişmanlık duymuyorum. O ayrı bir şeydi, o günün koşulları. Ben Ekmeleddin Bey'e hala saygı duyarım" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, "Bu kadar şizofren, sabıkası sıkıntılı birisiyle Mansur Yavaş'ın ticari ya da iş ilişkisi içerisinde olması ne kadar doğru?" sorusu üzerine, "Avukatlık mesleği farklı bir şeydir. Siz, birisinin davasını alırsınız ama onunla bağlantılı başka davalar da vardır" cevabını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber