İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

CHP'li Şükrü Genç'in yolsuzluğu ortaya çıktı

CHP'lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer'de ortaya çıktı. Daha önce de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rezidans skandalı yaşanmıştı.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 24 Mart 2019 08:42, Son Güncelleme : 24 Mart 2019 09:26
CHP'li Şükrü Genç'in yolsuzluğu ortaya çıktı

Sosyal medyada yer alan belgelere göre CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın çocukları ve kardeşleri üzerinden çok sayıda lüks rezidans satın aldığı ortaya çıktı. Belgeler sosyal medyada günün konusu oldu. Sosyal medyada bu değirmenin suyu nereden geliyor şeklinde sorular soruldu.

RUHSAT VERDİĞİ İNŞAATTAN REZİDANS ALMIŞ

CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in çocukları adına Ayazağa 10607 ada 3 parselde bulunan Nidapark Seyrantepe'de 3 lüks rezidans satın alındığı ortaya çıktı.

İşte o rezidans

BAŞKAN YARDIMCISININ DA REZİDANSLARI ORTAYA ÇIKTI

Aynı şekilde CHP'li Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın kardeşlerinin üzerine de çok sayıda rezidans olduğu ortaya çıktı.

Sevgi Atalay'ın kardeşlerinin Sancaktepe 6223 ada 15 parselde bulunan Resim İstanbul konutlarında biri 1.11.2016 tarihinde diğeri ise 8.8.2017 tarihinde olmak üzere 2 adet lüks rezidans aldığı ortaya çıktı.

Yine Sevgi Atalay'ın kardeşleri tarafından Küçükçekmece 838 ada 6 parselde bulunan Elitist Park konutlarından biri 5.6.2012 tarihinde diğeri 7.6.2012 tarihinde olmak üzere 2 adet lüks rezidans aldığı ortaya çıktı.

KİRLİ İLİŞKİLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

FETÖ'nün belediye imamı Erkan Karaarslan'ın CHP'li Sarıyer Belediyesi ile kirli ilişkisi günyüzüne çıktı. Karaarslan, tam 8,5 milyon lirayı bulan sahte belge ve şirketlerle terör örgütüne para aktardı.

CHP'Lİ BELEDİYEDEN FETÖ'YE 8,5 MİLYON TL

Karaarslan'ın CHP'li Sarıyer Belediyesi ile ilişkisi ortaya çıktı. Daha doğrusu FETÖ'ye tam 8,5 milyon lirayı bulan sahte belge ve şirketlerle terör örgütüne para aktarma deşifre edildi.

VATANDAŞA HAKARET

İstanbul'da CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bir toplantıda skandal sözler sarf etti. Sosyal medyada paylaşılan ve CHP'li Genç'in vatandaşlara hakaret ettiği görüntü büyük tepki çekti.

CHP'LİLERİN REZİDANS DÜŞKÜNLÜĞÜ

Ataşehir Belediyesi eski Başkanı Battal İlgezdi'nin Trendist Ataşehir adlı site kapsamında belediyeyi 82 milyon TL zarara uğrattığı tespit edilmişti. Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin birçok rezidans sahibi oldugu ortaya çıkmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber