Ömer Çelik: CHP itiraz sürecinden müthiş rahatsız, neden?

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İtiraz süreci bütün partilerin gözetimi altında yapılıyor. Patron Yüksek Seçim Kuruludur. Panik atak siyaseti yapmamak lazım. CHP adayının "bu süreç derhal durdurulsun" yaklaşımı mevcut. Bu süreci akamete uğratmanın gereği yoktur. Sürece ve sonuca saygı göstereceğiz. Vatandaş ne derse o olacaktır. Keşke kameralar ile, itiraz süreci izlenebilse. Soğukanlılıkla yürütebilmeliyiz. Keşke herkes izleyebilse.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 02 Nisan 2019 22:13, Son Güncelleme : 02 Nisan 2019 22:34
Ömer Çelik: CHP itiraz sürecinden müthiş rahatsız, neden?

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Seçim sürecindeki yasal itiraz süreci devam ediyor. CHP müthiş bir rahatsızlık duyuyor. Bunun dışında bir sonuç olacak diye panikliyorlar. Oysaki süreç şeffaf bir şekilde yürüyor. Böyle yaparak süreçlere müdahale ediyorlar.
Önümüzdeki, 4,5 yıllık dönemde istikrar devam edecek. Erdoğan'ın eli zayıflarsa, istediklerini yaptırabileceklerini sanıyorlar. Ama, milli çıkarlarımız etkili bir şekilde savunulmaya devam edilecektir.

SÜREÇLE İLGİLİ BİLGİ

İtiraz süreci bütün partilerin gözetimi altında yapılıyor. Patron Yüksek Seçim Kuruludur. Panik atak siyaseti yapmamak lazım. CHP adayının "bu süreç derhal durdurulsun" yaklaşımı mevcut. Bu süreci akamete uğratmanın gereği yoktur. Sürece ve sonuca saygı göstereceğiz. Vatandaş ne derse o olacaktır. Keşke kameralar ile, itiraz süreci izlenebilse. Soğukkanlılıkla yürütebilmeliyiz. Keşke herkes izleyebilse.
Yani bu süreç, Türkiye demokrasinin en büyük gücüdür.

CHP, geçersiz oyların yeniden sayılmasına itiraz etti

HİÇBİR VATANDAŞIMIZ KAVGA TARAFINDA OLMASIN

egemenlik kayıtsız şartsız milletindir düsturunun tarafındayız. Sonuç ne olursa olsun hiçbir vatandaşımızın incinmesini istemiyoruz. Her halükarda millet kazanır. Sonuçlara itirazı bu şekilde görmeliyiz. Kazanan her halükarda millet olacaktır. Türkiye'nin sahibi millettir.

BAZEN CHP'NİN BAZEN BİZİM OYUMUZ ARTIYOR

Arkadaşlarımız maddi hatalar için itiraz etmiştir. Bunları tabii ki isteyeceğiz. Buna dair itirazlarımız devam edecektir. Çeşitli kurullar oyların sayımı için karar verdi. Herkes lütfen elindeki tutanaklara baksın. Bizim oyların arttığı yerler olduğu gibi CHP'nin oylarının arttığı yerlerde oluyor. Sonuçta kazanan vatandaştır. Onun iradesi tecelli ediyor. Bu süreç husumet süreci değildir, hakkın ve adaletin tecellisi için uğraşıyoruz.

Ömer Çelik: İmamoğlu Atatürk'ü istismar etmiş, saygısızca davranmıştır

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber