Makam odasının kapısını söktüren 4. başkan oldu

Kahramanmaraş Pazarcık, Sinop Ayancık ve Amasya Belediyesinden sonra Kahramanmaraş'ta Ekinözü Belediye Başkanlığına seçilen AK Partili Bilal Eker de, makam odasının kapısını kaldırttı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2019 14:21, Son Güncelleme : 04 Nisan 2019 14:52
Makam odasının kapısını söktüren 4. başkan oldu

Kahramanmaraş'ta Ekinözü Belediye Başkanlığına seçilen AK Partili Bilal Eker, makam odasının kapısını söktürdü.

Eker, mazbatasını aldıktan sonra beraberindekilerle belediye binasına geçti. Kurban kesilerek karşılanan Eker, göreve başladı.

Buradaki açıklamasında, amacının makam mevki olmadığını dile getiren Eker, bugünden itibaren Ekinözü'nün sorunlarını çözmek, halka hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi.

Başkanlık makamının, kendisine oy versin vermesin herkese açık olacağını ifade eden Eker, şöyle devam etti:

"Biz makam ya da mevki için mücadele etmedik. Koltuk sevdam asla olmadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ilerleyerek ilçemizi kalkındırmak için mücadele edeceğim. Gönül belediyeciliği yapacağız. Makamımız herkese açık olacak, bu yüzden makam odasının kapısını söküyorum. Kapısız bir makam odasında herkese açık bir şekilde görev yapacağım."

Konuşmanın ardından Eker, makam odasının kapısını söktürdü.

Ekinözü'nde 7 bin 800 seçmen bulunuyor. Seçim sonuçları için tıklayınız.

Elbistan Belediye Başkanı makam koltuğunu yaktı Pazarcık Belediye Başkanı, makam odasının kapısını kaldırttı Ayancık Belediye Başkanı makam kapısını kaldırdı Yerköy Belediye Başkanı makam koltuğunu kaldırıp tahta sandalyeye oturdu Amasya Belediye Başkanı makam kapısını söktürdü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber