Belediye Başkanının oğlu seçim kavgası kurbanı

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 16 Temmuz 2007 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi Kanlıkavak Beldesi Belediye Başkanı Ali Kıraç'ın oğlu Mehmet Kıraç, seçim tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi Kanlıkavak Beldesi'nde seçim tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada aralarında belde belediye başkanının oğlunun da bulunduğu 3 kişi öldü. Ölen başkanın oğlunun, şarkıcı Kıraç'ın da uzaktan akrabası olduğu öğrenildi. Dün gece saat 23.15 sıralarında bir düğünevinde Bekir K. ile belediye başkanının makam şoförü Dursun K arasında seçim tartışması yüzünden kavga çıktı.

KÜFÜRLÜ KAVGA

İddiaya göre, daha sonra bir bakkal dükkanında tekrarlanan aynı tartışmada Bekir K, üzerindeki silahla başkanın oğlu Mehmet Kıraç (25), belediyenin muhasebecisi Ebubekir Küpeli (27) ve zabıta memuru amcasının oğlu Ali Küpeli'yi (42) kurşun yağdırarak öldürdü. Gözaltına alınan Bekir K'nın, "Bana küfrettiler, başkanın oğlunu vurmak istemezdim" dediği öne sürüldü. Ölenler için belediye önünde tören düzenlendi. Törene, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil ve AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Mehmet Sağlam ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Cenazeler, belde mezarlığında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber