İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte piyasadaki en pahalı akıllı telefonlar

Teknoloji devlerinin ülkemizde satışa sunduğu amiral gemisi modelleri aynı zamanda piyasadaki en pahalı modeller olarak da sınıflandırılıyor.Firmaların başlangıç fiyatları baz alınarak Türkiye'de satılan en pahalı modelleri listeledik.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 10 Nisan 2019 15:00, Son Güncelleme : 10 Nisan 2019 15:48
İşte piyasadaki en pahalı akıllı telefonlar

Teknoloji devlerinin ülkemizde satışa sunduğu amiral gemisi modelleri aynı zamanda piyasadaki en pahalı modeller olarak da sınıflandırılıyor. Firmaların başlangıç fiyatları baz alınarak Türkiye'de satılan en pahalı modelleri listeledik. İşte iOS ve Android cephesinin en pahalı temsilcileri ve kullanıcılarına sundukları özellikler.

Huawei P30 Pro: Fiyatı 6.999 TL

Huawei P30 Pro'nun 6.47 inç büyüklüğündeki OLED ekranı 1080x2340 piksel çözünürlük ve 338 PPI piksel yoğunluğu sunuyor.

HDR10 destekli olan Huawei P30 Pro'nun ekranı aynı zamanda parmak izi okuyabiliyor.

Huawei P30 Pro'nun arka tarafında 40 MP çözünürlüğünde bir ana kamera yer alıyor.

Cihazın en dikkat çeken yanı ise 5x optik yakınlaştırma sağlayan periscope kamera ve ToF sensörü

4 bin 250 mAh değerinde bir bataryaya ev sahipliği yapan cihaz ile birlikte Huawei SuperCharge adaptörü kutu içerisinden çıkıyor. P30 Pro sadece yarım saatte yüzde 70 şarj olabiliyor.

Samsung Galaxy S10+: 7.499 TL

Samsung Galaxy S10+'ın 6.4 inç büyüklüğündeki ekranı 3040x1440 QHD+ görüntü kaltesini destekliyor.

Model 'Infinity O' denilen yeni bir tasarıma sahipler. Bu yeni stilde ön kamera direk olarak ekrana sabitlenmiş.

Samsung Galaxy S10+'da AMOLED Gorlla Glass 6 ekran koruması kullanılıyor

S10+'ın Dinamik AMOLED ekranı ayrıca dünyanın ekrandaki ilk Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısına sahip.

Cihazın Dinamik AMOLED ekranı ayrıca dünyanın ekrandaki ilk Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısına sahip. Parmak iziniz üç boyutlu olarak okunduğu için iki boyutlu görüntü kaydeden sistemlere kıyasla telefonunuz için dolandırıcılığa karşı daha gelişmiş bir koruma sunuyor.

iPhone XS Max: Fiyatı 10.799 TL

6.5 inçlik iPhone Xs Max'te Super Retina ekranlara yer verildi.

Cihazda bir akıllı telefondaki ilk 7 nanometre çip olan A12 Bionic çip ile yeni nesil Neural Engine, daha hızlı Face ID, daha geniş stereo ses ve yeni harika altın renk seçeneği bulunuyor.

iPhone Xs Max, tüm Apple aygıtları arasında en yüksek piksel yoğunluğuyla en keskin ekranlara sahip.

iPhone Xs Max HDR fotoğraflarda, muhteşem parlaklık ve gerçek siyahlarla 1.000.000:1 kontrast oranı sunuyor ve %60 daha fazla dinamik aralık sağlıyor.

iPhone Xs Max; videolar, filmler ve oyunlar için 3 milyondan fazla pikselle daha etkileyici bir deneyim yaşatırken bugüne kadar bir iPhone'da yer alan en büyük ekranı iPhone 8 Plus'a benzer bir boyutta sunuyor.

Galaxy Note 9: 6.499 TL

Galaxy Note 9, 6.4 inç ekrana ev sahipliği yapıyor. Bir önceki modelde tercihini 6.3 inçlik bir ekrandan yana kullanan Samsung, büyük ekrandan vazgeçmeyeceğinin de sinyalini veriyor.

Super AMOLED paneli kullanmaya devam eden Samsung, çentikli ekran tasarımı yerine, Note 9'da tercihini kavisli ekran ile Infinity Display anlayışından yana kullandı.

Akıllı telefonlarından oyun oynayanların oldukça ilgisini çeken ekranın çözünürlüğü de QHD+ yani 1440 x 2960 (516 ppi) seviyesinde.

Note 9'da oyunseverleri sevindirecek bir başka yenilik ise cihazın ev sahipliği yaptı soğutma sistemi. Galaxy Note 9, özel soğutma sistemi sayesinde oyunlarda ısınıp yavaşlamıyor. Başka bir deyişle uzun süreli oyun oynarken kullanıcılar yavaşlama sorunu ile karşılaşmıyor.

Cihazın bir başka artısı ise depolama seçeneği! Bu alanda genellikle cömert davranan Samsung Note 9'da depolama opsiyonunu 1 TB'ye kadar çıkarıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber