İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'4 bin bankamatik işçi' iddiasına Türel'den cevap

CHP 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'nin elinde olan Antalya'yı ve MHP'nin elinde olan Adana'yı kazanmıştı. Bu belediyelerde bankamatik memurluğu tartışması yaşanıyor. Antalya Büyükşehir'de bu sebepten dolayı 4 bin kişinin işine son verildiği iddia ediliyor. Menderes Türel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "bankamatik olduğu iddia edilen işçileri açıklamazsanız" şerefsizsiniz dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Nisan 2019 15:23, Son Güncelleme : 12 Nisan 2019 15:30
'4 bin bankamatik işçi' iddiasına Türel'den cevap

CHP milletvekili Gürsel Tekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP'nin aldığı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 4 bin kişinin bankamatik memuru olduğunu ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bunların işine son verdiğini açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın da bazı kişileri işten çıkaracağını dile getirdi.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI'NDAN SERT TEPKİ

Bankamatik memurluğu iddiasına Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Menderes Türel, Gürsel Tekin'in yalan söylediğini söyledi. Çalışmayan personellerin listesinin de yayınlanmasını istedi.

İşte Menderes Türel'in Gürsel Tekin'e cevabı

Köşeme çekilip etliye sütlüye karışmayayım istiyorum ama attığınız iftiralar inanın kargaları güldürür. Seçimlerde bir sürü iftira attınız ve kazandınız. Hayırlı olsun.

Konuşmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorsunuz. Şu anda belediyede göreve başladınız ve tüm bilgiler elinizde. Antalya Büyükşehir Belediyesinin toplamda taşeron dahil yaklaşık 12 bin personeli var. Bunun Sn.Gürsel Tekin 4 bin'inin bankamatik olduğunu ve Sn.Muhittin Böcek tarafından işten çıkarıldığını söylüyor.

Bu personelin dörtbini bankamatik ise Antalya'da gurur duyduğumuz katlı kavşakları, raylı sistemleri alt yapıyı üst yapıyı ben kiminle yaptım Allah aşkına.

Şu andan itibaren bu 4 bin bankamatik memuru listesini açıklamazsanız ve şu ana kadar bankamatik memuru olarak işten atılan bir tek kişinin ismini söyleyemezseniz haysiyet ve şereften yoksun müfterisiniz Sn.Gürsel Tekin.

Kamuoyu cevap bekliyor Sn.Muhittin Böcek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber