Atatürk Havaalanı'nda bir kadını kene ısırdı, havalimanı ilaçlandı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 17 Temmuz 2007 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Havalimanı'ndaki seçim sandıklarında görevli bir kadını kene ısırdı. Olay üzerine havalimanı ilaçlandı.

Edinilen bilgiye göre; kene vakası Dış Hatlar Terminali geliş katında Pazar sabahı meydana geldi. AK Parti adına Dış Hatlar Terminali geliş katındaki sandıklarda görev yapan Meral Yücel'i kene ısırdı. Basın mensuplarının randevu talebini kabul etmeyen ve olayı telefonla aktaran Yücel, sağlık görevlilerin kendisine yeterli ilgiyi göstermediğinden şikayet etti.

Görev saatinin bitimini az bir süre kala bacağında bir sızı hissettiğini belirten Yücel, yaşadıklarını şöyle anlattı: ''Pantolonumun üzerinde bir sızı hissettim. Elimi sürdüğümde küçük bir cisim olduğunu fark ettim. Kene ile karşılaşınca şaşırdım. Pantolonu sıvayıp havalimanında sağlık ekiplerini aradım. Kene ısırdığını söylememe rağmen hiç şaşırmadılar. Çıkardılar, ne yapmam gerektiğini sordum. Sonra Bakırköy Devlet Hastanesi'ne gittim oradan Samatya'ya gönderdiler. Ardından Haseki'ye gittim. İki gündür baş ağrısı çekiyorum ve hafif ateşim var. Kan tahlili yaptıracağım.''

Seçim görevlisinin arkadaşları da, kenenin uçakla seyahat eden yolculardan biri yada bagajlarla gelmiş olabileceğini söyledi. Kene vakası üzerine TAV personelinin havalimanının belli noktalarında ilaçlama yaptığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber