Canikli, Rabia Naz için Meclis araştırması istedi

Ak Partili Nurettin Canikli, vefat eden Rabia Naz için Meclis araştırması istedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Nisan 2019 15:45, Son Güncelleme : 19 Nisan 2019 15:53
Canikli, Rabia Naz için Meclis araştırması istedi

Ak Partili Nurettin Canikli, vefat eden Rabia Naz için Meclis araştırması istedi

Geçen yıl Giresun Eynesil'de vefan eden 11 yaşındaki Rabia Naz'ın ölümünde Savcılık soruşturması hala tamamlanmadı

Baba Vatan, kızının intihar etmediğini öldürüldüğünü iddia ediyor ve suçlamalar Nurettin Canikli'ye kadar uzanıyordu

RABİA NAZ'IN ÖLÜM NEDEDİ NEDİR?

Rabia Naz'ın evinin çatısının sol tarafında bulunan bahçe tarafına düşmüş olabileceği de değerlendiriliyor. Bahçe kısmındaki otların olduğu bölgede ezilmeler tespit edildi. Düştükten sonra bahçe kısmından sürünerek binanın ön tarafına sürünerek gelmiş olabileceği de değerlendiriliyor. Ancak ayakkabısının bahçe kısmının bitiminde değil, yaralı olarak bulunduğu bölgede bulunması bu ihtimali düşürüyor.

Küçük kızın intihar etmiş olma olasılığı ise düşük bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. Birisinin evin çatısından Rabia Naz'ı atmış olabilme ihtimali de değerlendiriliyor.

Ölüm sebebi düşme mi, trafik kazası mı, her ihtimal araştırılırken Rabia Naz'ın ölümü şüpheli bir durum olarak değerlendiriliyor. Dosyada ölüm nedenine dair her türlü ihtimal derinlemesine inceleniyor.

Hacettepe Üniversitesi'nin "trafik kazası sonucu ölüm bulgusu" olma ihtimaline karşı hazırlanan hukuki mütalaaya ilişkin mütalaayı hazırlayan uzmanlar dosyada tanık olarak dinlenecek.

Baba Şaban Vatan'ın kızına araba çarptıktan sonra metruk bir binada üzerinin temizlendiği iddiasının üzerine metruk binada bulunan kadın sıvısı ile Rabia Naz'ın DNA eşleşmesinin uyuşup uyuşmayacağına dair çalışmalar Trabzon Adli Tıp Kurumu'nca inceleniyor.

İstanbul Adlı Tıp Kurumu'ndan Rabia Naz'ın ölüm sebebi, evinin çatısından düşüp düşemeyeceği, trafik kazası bulgusu olup olmadığına dair rapor bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber