İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Irak sınırındaki operasyonda 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Irak sınır hattında meydana gelen çatışmada 2 askerin şehit olduğu 7 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2019 01:25, Son Güncelleme : 20 Nisan 2019 02:04
Irak sınırındaki operasyonda 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda teröristlerle girilen çatışmada 2 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı bildirildi.

MSB Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında dün teröristlerle girilen çatışmada 2 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı belirtildi.

Teröristlerin hava harekatı ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alındığı kaydedilen açıklamada, bölgede operasyonların devam ettiği aktarıldı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber