Bahçeli'nin 'oyumuz 18,81' sözleri trend oldu

MHP Lideri, dün, partisinin 31 Mart seçimlerinde yüzde 18,81 oy oranına ulaştığını bir kez daha yineledi. MHP Lideri, "Oyumuz 18,81'dir yani 1881'dir bu da Atatürk'ün doğum tarihidir." dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Nisan 2019 01:03, Son Güncelleme : 21 Nisan 2019 01:05
Bahçeli'nin 'oyumuz 18,81' sözleri trend oldu

MHP Lideri Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

"Bu başarı milletimizin bize duyduğu güven duygusunun müessir eseridir. 31 Mart'ta 1.389 belediyenin 987'si Cumhur İttifakı'nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir. Belediye başkanlıklarının yüzde 72'si Cumhur İttifakı'nı oluşturan MHP ve AK Parti'nin yönetimine geçmiştir.

HAKİKATIN IŞIĞINI PERDELEYEMEZSİNİZ

Samanlıkta iğne arayanlar, çalı gibi yoklayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar bu gerçeği örtemezler. Hakikatın ışığını perdeleyemezler.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'Yİ 2023'E TAŞIYACAKTIR

MHP ile AK Parti çelikten iradedir. Bu irade, Türkiye düşmanlarına göz açtırmayacaktır. Hiç kimse boşuna beklemesin. Boş yere hayal kurmasın. Cumhur İttifakı Türkiye'yi 2023'e taşıyacaktır.

OY ORANIMIZ 18.81'DİR... 18.81 1881'DİR, O DA ATATÜRK'ÜN DOĞUMUDUR

31 Mart seçimlerinden sonra kötü niyetli hedef sahipleri gün yüzüne çıkmışlardır. Cumhur İttifakı'nı karalamak için organize bir şebeke tedavüldedir. Bilhassa partimizin il genel meclisi seçiminde aldığı yüzde 18,81 oy oranını diline dolayan fırsatçılar fitne nöbetine girmişlerdir. Oy oranımız yüzde 18,81'dir. 18,81 - 1881'dir o da Atatürk'ün doğumudur.

Emel sahiplerinin maskeleri düşmüştür. Biz bunların alayını biliyor ve tanıyoruz. Ne yapmak istediklerini nereye varmayı planladıklarını fark ediyoruz. Mesela FETÖ'nün fehmisi, Pensilvanya'nın korusu alenen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat, anlaşılan 15 Temmuz'un rövanşını almak için kuyruğa girmiştir.

Bu şahsın halen elini kolunu sallayarak geziyor olması hayret verici bir garabettir. Cumhur İttifakı içinde MHP'nin AK Parti'nin altını oyduğunu öne sürmüştür. Hıyanetin korosu, AK Parti'nin eski güzel günleri canlandırmaya yarayabilecek daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan teklif edebilmiştir. Hatta AK Parti'nin kendisiyle daha yakın bir müttefik bulmasını önermiştir. Kızarmayan yüzlü, malum görevli devrededir.

'İstanbul'daki seçimin yenilenmesi maşeri vicdanı rahatlatacaktır'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber