Çankaya Belediyesinden ASKİ'ye suçlama

Haber Giriş : 18 Temmuz 2007 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi, yeni kurduğu beton şantiyesine ASKİ'nin su vermediğini öne sürerek, şantiyenin "taşıma suyla" çalıştırıldığını bildirdi.

Çankaya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bilgisayar teknolojisiyle Çankaya'nın kaldırım malzemeleri ihtiyacını karşılamak için kurulan şantiyenin taşıma su ile çalışmak zorunda kaldığı belirtildi. Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, şantiyenin kurulduğu günden bu yana "ASKİ'nin su baskısıyla" karşılaştığını savunarak, çalışmaların işçilerin gayretiyle sürdüğünü kaydetti.

Su sayaçları periyodik olarak ASKİ görevlileri tarafından kontrol edilen tesiste, ucuz ve kaliteli üretim yapıldığını ifade eden Eryılmaz, şunları belirtti:

"Sağlık biriminden modern bir işçi lokaline, yalıtılmış depolardan, bilgisayarlı üretim kontrol merkezine kadar, her şeyiyle çağdaş bir şantiye oluşturduk. Ancak çalışanlarımızın öngörüsü ve üstün performansı ile kurulan şantiyemiz, ilk günden itibaren ASKİ tarafından uygulanan su baskısı ile karşılaştı. Bugün bu tesiste ürettiğimiz her kaldırım taşı, Ankara'lıların hizmetine sunulurken baskılara boyun eğmeyen çalışanlarımızın terleriyle sulanarak hizmete dönüşüyor.?(

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber