İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Önce uçtular, sonra ceza yediler

Antalya'da uçuşun yasak olduğu falezlerde yamaç paraşütü yapan 4 kişiye Kabahatler Kanunu'ndan cezai işlem uygulandı. Polisin uygulama yaptığını görünce hızla yönünü değiştirerek sahile doğru iniş yapan paraşütçü de polisten kaçamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2019 21:36, Son Güncelleme : 23 Nisan 2019 23:25
Önce uçtular, sonra ceza yediler

Antalya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatilini ve rüzgarlı havayı değerlendirmek isteyen yamaç paraşütçülerinin adresi Konyaaltı varyant seyir terası oldu. Valilik kararıyla uçuşun yasak olduğu alandan uçuş yapan paraşütçüler falezler ve Atatürk Parkı üzerinde tur attı. Sayıları kısa sürede artan yamaç paraşütçüleri beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı. İhbarla çok sayıda polis ekibi varyant üzerinde denetim yaptı. Uçan ve uçmak üzere olan paraşütçüleri uyaran polis daha sonra tutanak tuttu. Bu sırada uçuşuna devam eden bir paraşütçü ise hızla yönünü değiştirip, sahile doğru iniş yaptı. Yunus timleri takip ettiği paraşütçüyü sahilde toparlandığı sırada yakaladı.

Sahilde yer çalışması yapan iki genç de polisten kurtulamadı. Uçuş yapan 2, eğitim yapan 2 olmak üzere 4 kişi ekip araçlarının yanına götürülerek Kabahatler Kanunu'dan işlem yapıldı.

Sahilde uçuş eğitimi yapan 17 yaşındaki Harun İğdeci, "3 senden beri olduğu gibi yer eğitimi yapıyorduk. Uçtuğumuza dair tutanak tutulacak. Uçan insanlar yüzünden eğitim yapan kişiler de ceza yiyor. Varyanttan uçuş yapmak yasak. Ama yer çalışması yapmak yasak değil. Burada uçuş yapanın yanında, yerde eğitimi yapan biz de ceza yedik. Gereken yerlere başvurumuzu yapacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber