Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi kişiye özel ilanı iptal etti!

Geçtiğimiz günlerde Memurlar.net'te yayımlanan kişiye özel öğretim görevlisi ilanı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından iptal edildi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 16 Mayıs 2019 14:05, Son Güncelleme : 16 Mayıs 2019 13:06
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi kişiye özel ilanı iptal etti!

Hatırlayacağınız üzere, 13 Mayıs 2019 tarihli "Öğretim Görevlisi İlanlarına Çalışma Alanı Şartı Yazılmamalı" başlıklı bir haber yayımlamıştık.

Bu haberde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından verilen ve aşağıdaki tabloda yer alan ilandaki özel şartın ülkemizde lisansüstü düzeyde öğrenci yetiştiren herhangi bir tezli yüksek lisans programı olmadığı ancak belirli bir kişinin/kişilerin çalıştığı daha da doğrusu tezini yazdığı alan olabileceği, ilanda böyle bir şartın yer almasının çok sınırlı bir başvuruya imkan verdiğini, maalesef ülkemizde iyi uygulamalar yerine kötü uygulamaların daha kolay ve süratli bir şekilde genele yayıldığı ve dolayısıyla bu tip ilanların örnek gösterilmemesi için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından İPTAL EDİLMESİNİN uygun olacağını gündeme getirmiştik.

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI/PROGRAM

UNVAN

DERECE

ADET

ALES

Y.DİL

ÖZEL ŞARTLAR

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Çocuk Bakım ve Sağlık Hizmetleri

Çocuk Gelişimi

Öğr. Gör.

(Ders Verecek)

6

1

70

-

TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS MEZUNU OLMAK. DİKSİYON VE KONUŞMA EĞİTİMİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi haberde yer alan açıklamalara istinaden, 16 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru metni ile söz konusu öğretim görevlisi kadrosuna ilişkin ilanı İPTAL ETMİŞTİR.

İŞTE İPTAL METNİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber