Hastanenin müdürü ile şoförün kavgası karakolluk oldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 24 Temmuz 2007 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde şoförlük yapan Muzaffer Meral (45) ile benzin çeki istediği hastane müdürü, başhekimin odasında kavga etti. Dövüldüğünü iddia eden şoför şikayetçi olurken, hastane müdürü de şoför tarafından dövüldüğü gerekçesiyle 7 gün iş göremez raporu aldı.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde 23 yıldır şoför olarak çalışan Muzaffer Meral'in (45), Hastane Müdürü Fikret Muti'den yakıt çeki istemesi sonucu meydana geldi. İddiaya göre çeki yazan Fikret Muti, Meral'e, ?Buradaki tüm ülkücüler bana kumpas mı kuruyorsunuz'' dedi. Bu sözlere sinirlenen Muzaffer Meral, Muti'yi şikayet etmek için Hastane Başhekimi Başhekim Fevzi Harorlu'nun odasına gitti.

Bu sırada şikayet edileceğini anlayan Muti de, şoför Muzaffer Meral'in arkasından başhekimin odasına girdi. Hastane müdürü ve şoför Muzaffer Meral, burada kavgaya tutuştu. Kavga çalışanlar tarafından güçlükle ayrıldı. Aldığı darbeler sonucu çalıştığı hastanenin hemen yanında bulunan Muradiye Devlet Hastanesi'ne giden şoför Muzaffer Meral, burada tedavisini yaptırdıktan sonra savcılığa giderek müdür hakkında şikayette bulundu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından kendisine dört gün geçici rapor verilen Meral, ?Mazot için çek istedim bana sataştı. Şaşırdım. Ben de başhekime kendisini şikayet edecektim ki saldırıya uğradım'' dedi.

BAŞHEKİM OLAYI DOĞRULADI

Olay sonrası Hastane Müdürü Fikret Muti de dövüldüğü gerekçesi ile 7 gün iş göremez raporu aldı. Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Başhekimi, Fevzi Harorlu olayı doğrulayarak, ?Muzaffer Meral, odama ansızın girdi ve yaşananları anlatırken hastane müdürü Fikret Muti arkasından geldi. Burada konuşurlarken, şoför Muzaffer Meral ilk olarak hastane müdürünün üzerine yürüdü. Ama abartıldığı gibi bir kavga yaşanmadı'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber