Emniyet müdürü uyusturucu ticaretinden tutuklandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen uyusturucu operasyonunda gözaltına alınan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile yanında bulunan bir kişi, uyusturucu madde ticareti yapmak sucundan tutuklandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2019 20:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Emniyet müdürü uyusturucu ticaretinden tutuklandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen uyusturucu operasyonunda gözaltına alınan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ile yanında bulunan bir kişi, uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, uygulama noktasında durdurulan aracında uyusturucu bulunması üzerine gözaltına alınan İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç. ve yanındaki Tuncay Necip B.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece "uyusturucu madde ticareti yapmak" suclamasıyla tutuklandı.

Zafer Ç.'nin, ifadesinde suçlamaları reddettiği öğrenildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece durdurduğu otomobilin sahibi İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda 3. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ç.'nin, araçtan inerken çorabından çıkardığı uyusturucu maddeyi tespit etti. Bunun üzerine araçta dedektör köpeği "Nmak" ile yapılan aramada, 2 kilogram skunk ile reçeteyle satılan ve uyusturucu etkisi bulunan 10 hap ele geçirilerek, Zafer Ç. ile araçtaki Tuncay Necip B. gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber