Hastane bahçesinde insanlık ayıbı

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 30 Temmuz 2007 06:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelenler bir insanlık ayıbına şahit oldu. Hastanede yanık tedavisi gördükten sonra yaraları tam iyileşmeden taburcu edildiği öne sürülen bir kişi hastane bahçesinde acı içinde inliyordu. Kimsesiz olduğu öne sürülen adam yeniden tedavi altında alınırken, hastane 'zamansız taburcu' iddiasını reddetti.

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) dün servise koyduğu fotoğraflarda Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde çalılıklar arasında yatan bir yaşlı bir adam vardı. DHA muhabirinin şans eseri fark ettiği yaşlı adam, kameraları gören hastane görevlilerince yeniden hastaneye yatırıldı. Açık bandajlarının üzerinde böcekler dolaşan ve ayağında galoşları duran yaşlı adamın kimsesiz olduğu ve tedavisi tamamlanmadan hastaneden taburcu edildiği öne sürüldü.

Bu iddiaya karşılık hastane yetkilileriyse yanık tedavisi gören yaşlı adamın geçen perşembe günü hastaneye geldiğini ve kendi isteğiyle taburcu olup hastaneden ayrıldığını söyledi. Yetkililer, yaşlı adamın neden ve ne kadar zamandır hastane bahçesinde olduğuna açıklık getiremezken, durum fark edilince yer ayarlanıp, yeniden hastaneye yatırıldığını söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber