Öcalan'ın 'tarafsız kalın' mesajı gizlenmiş

Dün terör örgütü lideri Öcalan'la ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, avukatlarına verilen mektup, açıklanmayarak kamuoyundan gizlenmiş... Mektupta, 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında tarafsız kalınması ve 3. bir yıl bulunması isteniyordu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Haziran 2019 09:09, Son Güncelleme : 21 Haziran 2019 10:10
Öcalan'ın 'tarafsız kalın' mesajı gizlenmiş

Dün, Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, terör örgütü lideri Öcalan ile İmralı cezaevinde görüştü. Görüşme sonrasında yapılan açıklamaya göre, avukatlarıyla görüşmesine izin verilen Öcalan'ın hazırladığı verdiği kamuoyundan gizlenmiş.

Açıklama yapan Ali Kemal Özcan, dün Öcalan'ın avukatlarını defalarca aramasına rağmen, Öcalan'ın avukatlarının kendisine dönmediğini belirtti.

Ali Kemal Özcan'ın verdiği bilgilere göre, Öcalan'a önder diyenler, Öcalan için ölüm oruçları düzenleyerek yüzlerce insanı ölüme götürmeye çalışanlar, Öcalan'ın seçim mesajını kamuoyundan gizlemişler.

Diğer taraftan, açıklanması için avukatlara verilen mesajın gizlendiği gün olan 18 Haziran'da, Demirtaş'ın açıklama yapması ilginç bulunuyor. Demirtaş, cezaevinden gönderdiği ve sosyal medya hesabından yayımlanan açıklanmasında CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na destek verilmesini istemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber