Kılıçdaroğlu: Bütün dünya Türkiye ile gurur duyuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul seçimleri sonrasında Genel Merkezde açıklama yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Haziran 2019 21:10, Son Güncelleme : 23 Haziran 2019 21:21
Kılıçdaroğlu: Bütün dünya Türkiye ile gurur duyuyor

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

''Teşekkür ederim. Türkiye demokrasiye inananlarla gurur duyuyor ve bütün dünya Türkiye ile gurur duyuyor. Bütün dünya Türkiye ile ve son seçimler dolayısıyla da gurur duyuyor. Demokrasiyi sonuna kadar savunanlar sizlerle herkes gurur duyuyor.

''DEMOKRASİ KONUSUNDA BİR ARAYA GELDİK DESTAN YAZDIK''

Kapalı kapılar arkasında demokrasiye darbe yapıldı Allah'ın izniyle 800 bin oy farkıyla biz bunu çözdük. Hep birlikte bir demokrasi destanı yazdık. Millet İttifakı'nda yer almamakla birlikte bize destek veren AK Parti'li, ülkücü, MHP'li, HDP'li, Saadet'li kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Tarihin en önemli süreçlerinden birisini yaşadık. Demokrasi konusunda bir araya geldik destan yazdık.

''ARTIK HİÇBİR GÜÇ MAZBATAYI VERMEMEZLİK EDEMEZ''

Artık hiçbir güç mazbatayı vermemezlik edemez. Artık bu saatten sonra kapalı kapılar ardında hiç kimse millet iradesine darbe yapamaz. Artık saraylarda oturup egemen olarak herkesi etkileyeceğini düşünenler halkın iradesine artık saygı duymak zorundalar. Türkiye süratle gerçek gündemine dönmeli. İşsiz sayımız 8,5 milyona yaklaştı. Bizim gücümüz demokrasilerdeki en büyük güçtür. 82 milyon demokrasi sınavını verdik. Şimdi demokrasiyi yüceltme zamanı. Birlikte Türkiye'ye sorunlarımıza sahip çıkacağız. Hiç kimsenin üzülmesini istemem. Kazanan demokrasidir, Türkiye'dir, Mustafa Kemal'in ve onun arkadaşlarıdır demokrasiyi getirmek isteyenler.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber