Genel Müdür'den, seçim sonrası tepki çeken yorum

Seçim sonrası paylaşım yapan İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah'ım" ifadesini kullandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Haziran 2019 17:35, Son Güncelleme : 24 Haziran 2019 18:04
Genel Müdür'den, seçim sonrası tepki çeken yorum

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'dan, seçim sonrası tepki çeken bir yorum geldi.

"İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLER YÜZÜNDEN"

Cafer Uzunkaya paylaşımında, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah'ım. Hak ve hakikat namına, aziz milletim ve ülkem için ihlasla çalışanlar her daim kazanmakta. Riyakar mütekebbirlerse, hiç kazanmadı ki. Artık başarısızlıkların müsebbipleriyle çözüm ve çıkış yolları konuşulmasın." ifadelerini kullandı.

Müdür Uzunkaya, AK Parti'nin İstanbul'da seçimleri kaybetmesiyle ilgili tweet atarken, A'raf Suresi 155. ayetten alıntı yaptı...

"Müsa tayin ettiğimiz vakit ve yerde bulunmak üzere kavminden yetmiş adam seçti. Onları o müthiş deprem yakalayınca Müsa dedi ki: "Ey rabbim! Dileseydin onları ve beni daha önce helak ederdin. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak edecek misin? Bu iş, senin imtihanından başka bir şey değildir; onunla dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletirsin. Sen bizim velimizsin. Artık bizi bağışla ve bize acı! Sen bağışlayanların en iyisisin."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber