MEB'den yönetici atama açıklaması... 25 Haziran'a kadar başvurun

MEB, yönetici görevlendirme işlemleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada tercih ettiği okul kapatılan veya kapatılacak olanların, durumlarına ilişkin belgelerle birlikte bugün mesai bitimine kadar Bakanlığa başvurması istendi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Haziran 2019 01:49, Son Güncelleme : 25 Haziran 2019 12:06
MEB'den yönetici atama açıklaması... 25 Haziran'a kadar başvurun

MEB, yönetici görevlendirme işlemleriyle ilgili bir açıklama yaptı.Açıklamada tercih ettiği okul kapatılan veya kapatılacak olanların, durumlarına ilişkin belgelerle birlikte bugün mesai bitimine kadar Bakanlığa başvurması istendi.

İşte Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklama:

Bilindiği gibi, 2019 yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takvimleri güncellenerek yeniden görevlendirme sonuçlarının 27-28 Haziran tarihleri arasında açıklanması öngörülmüştür.

Yeniden görevlendirme sürecinde başvuruda bulunanlardan;
1- Başvuruları onaylandıktan sonra emeklilik, istifa, ölüm, il içi ve iller arası yer değişikliği, kurumlar arası nakil ve benzeri nedenlerle yöneticilik görevinden ayrılacak ya da ayrılmış,

2- Haklarında yapılan soruşturma sonucu ya da yargı kararı uygulaması nedenleriyle görev yerleri değişecek,

3- Tercih ettikleri eğitim kurumu kapatılan ya da kapatılacak,

olanlar hakkında sonuçlar açıklanmadan gerekli işlemlerin yapılabilmesi bakımından durumların a ilişkin belgelerle birlikte resmi yazıyla en geç 25/06/2019 tarihi mesai bitimine kadar Bakanlığımıza bildirilmesi gerekmektedir.
Personel Genel Müdürlüğü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber