TCDD isim listesini veremiyor

Haber Giriş : 23 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Ergüleç, biletlere isim yazılması uygulamasına geçilemedtiği için kimlik tespit çalışmalarında sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Ali Kemal Ergüleç, biletlere isim yazılması uygulamasına geçilemediği için kimlik tespit çalışmalarında sıkıntılar yaşanabileceğini söyledi.

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Ali Kemal Ergüleç, yaptığı açıklamada, isim yazma uygulaması için bir süre önce çalışma başlattıklarını, ancak henüz faaliyete geçilmediğini kaydetti. Ergüleç, bu nedenle kimlik tespiti çalışmalarında sıkıntı çekilebileceğini kaydetti.

Öte yandan, yarın sabahki hızlandırılmış tren seferleri iptal edildi.

Enkaz kaldırma çalışmalarının ardından demiryolu tamiratının başlayacağı bildirildi. Tamiratın yarına kadar tamamlanması durumunda diğer tren seferlerine izin verileceği kaydedildi.

Hızlandırılmış trenlerde kullanılan lokomotiflerin Bosna Hersek'ten getirildiği belirten yetkililer, "Konçer" marka bu lokomotiflerin 160 kilometre hıza uygun olduğunu kaydetti.

Yetkililer, bu lokomotiflere Türkiye'de 2000 yılından itibaren üretilen ve 160 kilometre hıza uygun olan TVS 2000 vagonlar eklendiğini bildirdiler

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber