Sıfır otomobilde kampanyalara devam

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 13 Ağustos 2007 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz ay seçimden önce indirim kampanyaları yapan şirketler ağustosta da kampanyalarını sürdürüyor. Marka marka otomotiv sektöründeki son kampanyalar:

Daihatsu'da indirim 7 bin YTL'yi buluyor

Terios, Cuore, Sirion ve Copen modellerini kapsayan kampanyada 7.000 YTL'ye varan indirimler uygulanıyor. Kampanyada Terios 1.5, 36.500 YTL'den, Cuore 18.490 YTL'den, Sirion 22.451 YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Copen'in kampanyalı fiyatı ise 32.990 YTL'den başlıyor. Daihatsu'nun en yeni modeli Materia ise 26.990 YTL'den başlayan fiyatla satılıyor.

Ford'dan indirime devam

Ford Otosan, ağustos boyunca, 5,980 YTL'ye varan indirimler uyguluyor. Transit ve Connect modellerinde kampanya indirimlerini ve 18 milyar 18 ay '0' faizli kredi uygulamaları devam ederken, Ranger'da 3,680 YTL'ye varan kampanya indirimi var. Ford Otosan, 3230 modellerinde 40 bin YTL 24 ay yüzde 0 faiz; diğer Cargo modellerinde 40,000 YTL 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği sunuyor.

Hyundai'de indirim 8.500 YTL

Hyundai'nin binek otomobillerinde modele göre 8.500 YTL'ye varan indirimler, hafif ticari araçlarında da modele göre 7.350 YTL'ye varan indirim kampanyası başladı. Ayrıca binek otomobillerde 10.000 YTL'ye 6 ay yüzde 0 faiz ve hafif ticari araçlarda 19.000 YTL'ye 12 ay yüzde 0 faiz ile kredi seçenekleri sunuluyor.

Nissan testi plazma TV'li

30 Eylül 2007 tarihine kadar Türkiye'deki tüm Nissan bayii plaza ve showroomlarına giderek, Nissan modellerini test edenler, eğlence, teknoloji gibi konuları yansıtan birbirinden değerli hediyeleri kazanma şansına sahip olacak. Nissan'ı test edip, katılım formunu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle, 10 kişi Sony Plazma TV, 10 kişi Play Station 3, 10 kişi split klima, 20 kişi Sony DVD Player ve 30 kişi de iPod Nano kazanma şansını yakalayacak.

Seat'tan Leon'a zengin donanım

SEAT Leon, 2008 model yılına zenginleştirilmiş Stylance donanım paketiyle girdi. Araçta, perde hava yastıklarından hız sabitleme sistemine, arka park sensorundan otomatik yanan farlara kadar geniş bir aksesuar paketi dikkat çekiyor.

Fiat alana tatil bedava

Ağustos'ta Fiat otomobil satın alanlar, Antalya, Kapadok'ya ve Bodruum'daki 5 yıldızlı otellerde konaklama kazanıyor. 2 kişilik, 2 gece 3 gün yarım pansiyon tatil kampanyasından parakende alım yapanlar yaralanabiliyor.

Opel Astra sedan alana kasko bedava

2007 yılının kasım ayında pazara sunulacak yeni Astra Sedan'ın ön satışı başladı. 31 Ekim'e kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için ismini kaydettiren müşteriler özel indirimin yanı sıra ?1 yıllık hediye kasko? kazanacak. Opel Astra Sedan 1.6 115 hp ve 1.3 CDTi 90 hp (6 ileri vites) motor seçenekleriyle satılacak.

Astra Sedan'ın 1.6 115 HP'lik modellerinde EasytronicÆ şanzıman seçeneğiyle birlikte standart olarak ESP Plus, Yokuşta Kalkış Desteği ve Spor Sürüş modu ile sunuluyor.

Renault Bursa'dan dünyaya yeni model

Renault, Bursa'da üretimine başlayacağı Clio Grand Tour'un ilk resimlerini yayınladı. SUV çizgisinde tasarlanan Clio Grand Tour, eğik arka camıyla dikkat çekiyor. Kompakt boyutlarıyla dikkat çeken yeni araç, Renault'nun Bursa tesislerinde üretilerek, tüm dünyaya ihraç edilecek.

Volkswagen'de ?Tour' dönemi

Volkswagen Binek Araç, 2008 model yılıyla birlikte Polo ve Golf modellerine Tour adı verilen yeni bir donanım paketi ekliyor. Her iki modelin de baz donanım paketlerine oranla çok daha fazla özelliğin uygun fiyat ve çekici tasarımla sunulduğu Tour donanım seviyesinde kullanıcılara ek konfor ve güvenlik avantajları sağlanıyor. Volkswagen Binek Araç, hem yeni Tour donanım paketiyle, hem de mevcut donanım seçeneklerini daha da zenginleştirmesiyle dikkat çekiyor. Polo Tour versiyonunda sürücü ve yolcu ön ve yan havayastıkları, alüminyum jantlar, ABS, uzaktan kumandalı merkezi kilit, alarm gibi aksesuarlar standart olarak sunuluyor.

Corolla Verso yenilendi

Toyota'nın MPV modeli Corolla Verso, tamamen yenilenmesine iki yıl makyajdan geçirildi. Fransa'daki ED2 Tasarım Merkezi'nde dizayn edilen ve Adapazarı'ndaki Toyota fabrikasında üretilen Corolla Verso, yeni görünümüyle aynı zamanda 'bireysel ve sportif otomobil' imajına oynuyor. Toyota'nın Vibrant Clarity dizayn diliyle yaratılan araç, yeni ön stiliyle, kullanıcısına 'güçlü ve yenilikçi' hissi veriyor. Corolla Verso'da sürücü diz hava yastığı da dahil tam 9 adet hava yastığı bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber