İnternetten en ucuzunu arayan 2 milyon kişi var

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 15 Ağustos 2007 06:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Internette, fiyat karşılaştırması yapan siteler alışverişi daha kolay hale getirdi. 7 gün, 24 saat güncellenen siteler sayesinde en ucuz ürünleri, en avantajlı kampanyaları tek bir tuşla görebiliyorsunuz. Gün içinde 5 kez güncellenen fiyatlar sadece büyük şehirlerden değil Anadolu'dan da takip ediliyor.

15 BİN ÜRÜN BİLGİSİ

Tahmini olarak 2 milyona yakın kişinin fiyat karşılaştırması yapan siteleri kullandığını söyleyen Fiyatara.com'dan M. Fehim Sezer, ?Böylece alışverişe çıkmadan en popüler sanal mağazaların fiyatlarına ve kredi kart taksit koşullarına ulaşılabiliyor? diyor. Sadece internette yer alan sanal mağazalar arasında karşılaştırma yapılıyor. Sezer, fiyatara.com'da 38 sanal mağaza içinde bine yakın markada yaklaşık 15 bin adet ürün için fiyat karşılaştırması yapıldığını söylüyor.

EN UCUZUNU BULUYORUZ

Fiyat karşılaştırması yapılan ürünlerin başında hiç şüphesiz teknolojik ürünler yer alıyor. En çok dijital fotoğraf makineları, cep telefonları, laptoplar ve plazma TV'ler gibi pahalı teknolojik ürünlerin fiyat karşılaştırması yapılıyor. Piyasa ile karşılaştırıldığında internette daha uygun fiyatların yakalandığını söyleyen Akakce.com'dan Koray Karataş, ?Ürünle ilgili 360 derece fiyat değerlendirmesi yapıyoruz. En ucuzu söylüyoruz. Kulandığımız teknikte yanılma payı yok? diyor. Akakce.com'da 70 firmanın binlerce ürünüyle ilgili detaylı fiyat bilgileri bulunuyor.

Ayçe AKSAKAL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber